Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertug26

Yeni Üye
zikrullah ustam hatırlat demişsin derinlik alma yöntemini hatılatayım dedim saygılar

sef_er

Operatör
ertug26 kardesim sabah demisti sen aksam ettin bende bekliyordum soruyu

ZİKRULLAH

Engellendi
zikrullah ustam hatırlat demişsin derinlik alma yöntemini hatılatayım dedim saygılar
Merhaba ustam detayları ile başlayalım.

Ben derinliği şakül ile alıyorum.Öncelikle şundan bahsetmek istiyorum konuda yazmayı unutmuşum.Bir doğrulama yöntemi

Değerli , boşluk herneyse bir sinyal tespit ettiniz.Burada ki sinyalin doğruluğundan emin olmak için şu yönteme başvururuz.Sonuçta aşağıda birikmiş bir manyetik plazma mevcut olabilir.

60 cm bakır boru yu sinyal aldığımız noktanın tam ortasına çakıyoruz.Bakır sert olmadığı için yamulabilir bu neden ile ilk olarak demir ile yolu açıyoruz toprakta.Daha sonra borumuzu 50 cm toprağın içinde olacak şekilde yerleştiriyoruz.Tam 30 dk sonra şakül ile tekrar kontrol ediyoruz.Aynı sinyaller devam ediyorsa hayırlı olsun.

Gelelim sorunuza.Bu çaktığımız bakır boruyu çıkarmadan etrafına anten kablosu sarıyoruz.Burada dikkat edilmesi gereken sarar iken hem bakırın hemde dışındaki alüminyum alışımlı ince malzemeninde bakıra temas etmesi gerekiyor o yüzden kablonun bir kısmını soyun o şekilde güzelce sarın kabloyu kırmayacak şekilde.Daha sonra kuzeye doğru kabloyu uzatın 10 veya 15 metre kadar.ve bittiği noktaya 30 cm 6 mm çap ta pirinç çubuk çakın.kablonun diğer ucunu bu çubuğa sarın aynı şekilde.Gergin olsun muhakkak.Bu işlemden sonra 10 dakika bekliyoruz.Elinize şakülünüzü alın ve malzemenin yanındaki bakır çubuğa gelin.Kabloları iki ayağınızın arasına gelecek şekilde kendinizi ayarlayın.Ufak ufak gitmeye başlayın üzerinden ilk tepki veriği yer malzeme ile yukarının ölçüsü.Eğer boşluk ise çalıştığınız yer ilerlemeye devam edin ikinci sinyal verdiği yer taban ile tavan arası ölçüsüdür.

Hepinize saygılar dilerim..

GERMO

Engellendi
Burçların Tarihleri

Koç Burcu : 21 Mart - 20 Nisan
Boğa Burcu : 21 Nisan - 21 Mayıs
İkizler Burcu : 22 Mayıs - 22 Haziran
Yengeç Burcu : 23 Haziran - 22 Temmuz
Aslan Burcu : 23 Temmuz - 22 Ağustos
Başak Burcu : 23 Ağustos - 22 Eylül
Terazi Burcu : 23 Eylül - 22 Ekim
Akrep Burcu : 23 Ekim - 21 Kasım
Yay Burcu : 22 Kasım - 21 Aralık
Oğlak Burcu : 22 Aralık - 21 Ocak
Kova Burcu : 22 Ocak - 19 Şubat
Balık Burcu : 20 Şubat - 20 Mart

ZİKRULLAH ustam bir alıntı olarak böyle bir bilgi okumuştum, hani yazmışsınız sizde, gümüş bakır pirinçte kendinize göre olan metali öğrenin diye, bu konuda ne düşünüyorsunuz.
BURÇ YILDIZI GÜNÜ MADENİ
1. Koç – Suvaga , Mars, Salı Demir (Fe)
2. Boğa Venüs Cuma Bakır (Cu)
3. İkizler Merkür Çarşamba Civa (Hg)
4. Yengeç Ay Pazartesi Gümüş (Ag)
5. Aslan – Yağus Güneş Pazar Altın (Au)
6. Başak Merkür Çarşamba Civa (Hg)
7. Terazi Venüs Cuma Bakır (Cu)
8. Akrep – Nisra Pluton / Mars Salı Demir (Fe)
9. Yay Jüpiter Perşembe Kalay (Sn)
10. Oğlak Satürn Cumartesi Kurşun (Pb)
11. Kova – Vedd Uranüs Cumartesi Kurşun (Pb), Uranyum (U)
12. Balık Neptün Perşembe Kalay (Sn), Neptünyum (Np),...

Tablodaki veriler Harut-Marut Öğretisi’dir, Göksel’dir, Sema’dan indirilmiştir

Alıntıdır

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
GERMO sef_er ustalarım ,

Malesef bu gibi bilgiler doğru değildir.Araştırmaları yok kanıtlanmış bir durumları söz konusu değil.Adamın biri çıkmış demiş herkeste inanamış o ona söylemiş şu şuna söylemis gibi yayılmış.İtibar etmemek lazım.Gümüş alaşım , bakır , pirinç çubukları elinize alınız komutlar veriniz hangisi stabil tepki verir ise o sizin doğru çubuğunuzdur.Şakül de sorun yok her şakül kişiye tepki verir.Fakat definede pirinçtir.
sef_er ustam çubuk ile benzerliği sormuşsunuz.Bu yöntemler radyestezi uzmanlarınca şakül ile yapılarak bulunmuştur.Daha sonra çubuk gönüllüleri bu sistemleri çubukta uygulamış yıllarca bu şekilde öğretmişlerdir.Usta çırağa öğretmiş çırak usta olmuş çırağa öğretmiş günümüze kadar gelmiş fakat anlattığım yöntem stabildir ve şakül ile başarı elde edilmiştir.Saygılar..

szihoprenic

Bilgili Üye
ZİKRULLAH usta bu derinlik mevzusu sizin makine icinde mi gecerli ondada mi bakir boru ve anten kablosu cekecez ?

ZİKRULLAH

Engellendi
szihoprenic

2 adet altılı üstlü sensör var şakülde onların görevi etkileşimde bulunup derinliği ölçmek karta ve şaküle lehimliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...