Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH kardeşim Allah yardimcin olsun, persembe-cuma aksaminimi sectin, Ya Rabbi su guzel kulunu feraha ulastir, sıkıntısıni gider, ya Rahman ya Rahim ya Allah, ya Rezzak ya Gafur ya Allah

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
@sef_er ustam, bu işler arkası sağlam olanın, attığın adımda ölçülü tartili olacağın işler, yani anlayacağın klasik memleketimin klasik sorunlu hali, tahminimce patent için video çekimi arama işinde, büyük bir şeye rastladılar, iyi niyetle müzeye teslim edelim derken, ayıkla pirincin taşını, iyilik yapayım derken taşlanmak gibi bir durum bence,

ah Be Kardeşim @ZİKRULLAH, inşallah tez zamanda sorun çözülür, Allah cc. Yardimcin olsun, yonetimdeki kardeşlerimizde bu konuda inşallah bilgileri vardır da yardımcı olurlar bu kardesimize, @kabakburgiba @BulursamKader25 @Aliömer @mayhem ustalarım tahminimce bu kardeşimiz büyük bir şey buldu patent çalışması yaparken, ya birileri ya müze yetkilileri zorluk çıkardılar gibi, ne yapması konusunda yardımcı olursunuz inşallah.

sef_er

Operatör
Sen nasil ogrendin bilmiyorum, konunun capini bilmiyorum, yardımcı olurduk, çevremiz var sukur, ama düşünerek hareket etmek lazım, simdi boyleyse bilemedim

kabakburgiba

Operatör
GERMO kardeşim bana şimdi başka birşey hatırlattın.you tube de videoları vardı bunun.adapazarlı bi ustamız güzel bir buluş yapmıştı.tv de yayınlandı bu yarışma proğramı.hatta birincimi olmuştu ne.az masraflı bi yakıt ısınma sobası idi.ayda 17 tl idi zannedersem.adamın ondan sonra başına gelmeyen kalmadı.zannedersem hem bu icadın formülü gitti.hemde işlerinden oldu.çünkü birçok yerdende siparişler almaya başlamıştı.genelde yurt dışına idi.işte bundan sonrası bu usta için iyi olmadı zannedersem. gelelim asıl meseleye.bu kardeşimiz hakkında pek bilgimiz yok.ne geldi başına,bilemiyoruz.kendisi bi açıklama yapar herhalde.geçmiş olsun.

GERMO

Engellendi
Sen nasil ogrendin bilmiyorum, konunun capini bilmiyorum, yardımcı olurduk, çevremiz var sukur, ama düşünerek hareket etmek lazım, simdi boyleyse bilemedim
sef_er ustam dediğim gibi, sadece hislerim, yoksa 2 gün sürmez bu işler, önceden de yazdım size sabır dua diledim sizlerden, ama inanın içime bir his bir kuşku düştü, teli veya bir görülebilsek hepimizde burdaki yazılarını örnekle bu kardeşimize yardımcı olmaya çalışırdık, tahminim Antalya civarında gibi, orda olanlar bir araştırsın müzeleri, amaç kardeşimize yardımcı olmak.

kabakburgiba

Operatör
telefonu olmadığı için özeldende istemedik.bir sürü yönetici arkadaşlar var sitede,hiç yoktan özelden biraz bizlere bilgi verse idi,yol yordam söyler veya sahip çıkardık.yapması gerekenleri,veya uyarılarımızı yapardık.neyse ,hayırlısı.

GERMO

Engellendi
@GERMO kardeşim bana şimdi başka birşey hatırlattın.you tube de videoları vardı bunun.adapazarlı bi ustamız güzel bir buluş yapmıştı.tv de yayınlandı bu yarışma proğramı.hatta birincimi olmuştu ne.az masraflı bi yakıt ısınma sobası idi.ayda 17 tl idi zannedersem.adamın ondan sonra başına gelmeyen kalmadı.zannedersem hem bu icadın formülü gitti.hemde işlerinden oldu.çünkü birçok yerdende siparişler almaya başlamıştı.genelde yurt dışına idi.işte bundan sonrası bu usta için iyi olmadı zannedersem. gelelim asıl meseleye.bu kardeşimiz hakkında pek bilgimiz yok.ne geldi başına,bilemiyoruz.kendisi bi açıklama yapar herhalde.geçmiş olsun.
@kabakburgiba ustam, dedigim gibi klasik bir hal olarak düşünüyorum, evet ustam ulaşamıyoruz kendisine, inşallah güzel bir haber verir bizlere, iyi olsun yeter icat buluş patent o kadar önemli değil bizlere. Ustam akşam yazdığı mesajı okudum, içim daraldı, kafaya taktım, sabah 6 da yattım, inşallah zarar görmez kardeşimiz. Zaman yigitlik millilik zamanı değil ustam.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...