Resimler neden gözükmüyor?No:name34 bu çizdikleri me iyi bak... bilgilendirmeyi mesajına yazacam
Ekli dosyayı görüntüle 161949
2 ci bunu gördün
Ekli dosyayı görüntüle 161950
1 Cide bunu gördün
Eve geçtiğim zaman seni bilgilendirecem
Resimler neden gözükmüyor?No:name34 bu çizdikleri me iyi bak... bilgilendirmeyi mesajına yazacam
Ekli dosyayı görüntüle 161949
2 ci bunu gördün
Ekli dosyayı görüntüle 161950
1 Cide bunu gördün
Eve geçtiğim zaman seni bilgilendirecem
Forum güncellenmişti. Bu yüzden eski konulardaki bazı fotoğraflar kayboldu.Resimler neden gözükmüyor?
Peki hocam ben bu gümüş çubuğa takılan mıknatıs olayını çözemedim nasıl çubuğa eklemeliyim yardımcı olur musunuzForum güncellenmişti. Bu yüzden eski konulardaki bazı fotoğraflar kayboldu.
Peki hocam gümüş Çubuk Alıcam fakat yeşil üçlüsünü bulamıyorum bulunduğum şehirde mavi olanı var internetten de 1 2 görüşme yaptım onlarda da mavi olandan bulunuyor. Mavi olanı kullansak aynı perfonmans sağlar mı? Ustalarım lütfen yardımcı olun.Çubugun cinsi,şekli,neyle yapıldığının aslında hiçbir önemi yok. Radyestezi nedir diye biraz araştır. Tüm olay kişinin algılarıyla ilgili.
Yanlisim var hocam.Çubuk kimseyi zengin falan etmez. İstisnadır çubukla zengin olanlar... Anlatılan bilgilerin sahadaki karşılığı genelde bir olmaz... Adamın ömrünü yer çubuk.!!! Çaresizliğin vücut bulmuş hâlidir çubuk.....
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlarPeki hocam gümüş Çubuk Alıcam fakat yeşil üçlüsünü bulamıyorum bulunduğum şehirde mavi olanı var internetten de 1 2 görüşme yaptım onlarda da mavi olandan bulunuyor. Mavi olanı kullansak aynı perfonmans sağlar mı? Ustalarım lütfen yardımcı olun.
yeşil ne mavi ne aralarındaki fark neymiş ki ? ha bide gümüş yanı ilginç.Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Gümüş kaynak teli 40 yeşil uç ve mavi uçyeşil ne mavi ne aralarındaki fark neymiş ki ? ha bide gümüş yanı ilginç.
Biri %30 kaldiyumlu diğeri %40 aralarında ki tek fark bu... Bence farketmez ama Bulursam Kader reis mavi olanı tercih ettiriyordu diye hatırlıyorum..yeşil ne mavi ne aralarındaki fark neymiş ki ? ha bide gümüş yanı ilginç.