İnternette buldum... Siz de bulabilirsinizUstam bu taşlar özelliklemi böyle yaptırıldı tarafınızdan yoksa bu şekilde satılıyormu ?
Ustam çok tşk. Ederim Allah razı olsun. Arazideki denemelerinizi 4 gözle bekliyorumGönül_Eri kardesim elime bisey almadan arama yaptim.ilk once taslari koydum cubuklar tepkime verdi.sonra tek tek taslari alip denedim gormedi.birde yanlarina degerli bisey koyayim oyle arama yapayim dedim.taslarin altina gumus kunye koydum oyle cubuklarla baktim malzemeyi buldu gene..olay bu sekilde gelisti genede sormak istediginiz biseyler olursa cvp veririm..bu deneemeyi evde yaptim birde arazide denemeler yapip tepkimeleri aktaracagim konunun icinde
Bir ara detay verelim Biiznillah geldim çok şükürEkli dosyayı görüntüle 228285
Değerli ustalar sizlerin sayenizde şaküle merak saldım.. En son bir gram saf altınımı kaybetmekle şakül den destek aldım ve buldum.. Ve iki haftadır şakül üzerinde çalışıyorum...
Başta GERMO ZİKRULLAH olmak üzre ve Size sorum şu??? ..
*Şaküle malzemenin yönünü??? *(ÖZELLİKLE)
Nokta yerini??
Cinsini??
Derinliğini??
Nasıl bulabilirim??
bunun için sözlü ve görsel
usta desteğine ihtiyacım var
Sağlığın nasıl herşey yolunda mıBir ara detay verelim Biiznillah geldim çok şükür
HoşgeldinBir ara detay verelim Biiznillah geldim çok şükür
Hoş bulduk Allahın izni ile Biiznillah yolundaHoşgeldin
hoşgeldin kardaş bir görünüyorsun bir kayboluyorsun.inşallah birşeyler olmuştur .ocak geçti artık şu videoyu patlat..birileri faydalanır belki.Hoş bulduk Allahın izni ile Biiznillah yolunda
Hosgeldin ustaBir ara detay verelim Biiznillah geldim çok şükür