Şakül kullanıcıları buraya (ar-ge)

OsiriS

Moderatör
Moderatör
Yani malzeme ararken elime degerli bisey almadan arama yaptim

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Gönül_Eri kardesim elime bisey almadan arama yaptim.ilk once taslari koydum cubuklar tepkime verdi.sonra tek tek taslari alip denedim gormedi.birde yanlarina degerli bisey koyayim oyle arama yapayim dedim.taslarin altina gumus kunye koydum oyle cubuklarla baktim malzemeyi buldu gene..olay bu sekilde gelisti genede sormak istediginiz biseyler olursa cvp veririm..bu deneemeyi evde yaptim birde arazide denemeler yapip tepkimeleri aktaracagim konunun icinde
Ustam çok tşk. Ederim Allah razı olsun. Arazideki denemelerinizi 4 gözle bekliyorum

ZİKRULLAH

Engellendi
Ekli dosyayı görüntüle 228285

Değerli ustalar sizlerin sayenizde şaküle merak saldım.. En son bir gram saf altınımı kaybetmekle şakül den destek aldım ve buldum.. Ve iki haftadır şakül üzerinde çalışıyorum...
Başta GERMO ZİKRULLAH olmak üzre ve Size sorum şu??? ..
*Şaküle malzemenin yönünü??? *(ÖZELLİKLE)
Nokta yerini??
Cinsini??
Derinliğini??
Nasıl bulabilirim??
bunun için sözlü ve görsel
usta desteğine ihtiyacım var
Bir ara detay verelim Biiznillah geldim çok şükür

kabakburgiba

Operatör
OsiriS ustam.elinde gök taşı varmı hiç.var ise bana gönderebilirmisin.bir fındık büyüklüğünde olsa yeter .daha küçükte olabilir.bakalım marifetleri nelermiş.şayet elinde var ise gönderemem diyorsan,onada eyvallah.inç değerini ve ip boyunu bulabilirsin.bunları bulamadığın zaman hiç bir işe yaramaz şakülde.tşk.

sef_er

Operatör
kabakburgiba, biryerden haber bekliyorum, yerini öğrenince arazide arayacam, eger bulursam ben sana gonderirim ustam