ZİKRULLAH
Engellendi
Hoş bulduk kardeşimHosgeldin usta
Hoş bulduk kardeşimHosgeldin usta
Biiznillah kardeşimhoşgeldin kardaş bir görünüyorsun bir kayboluyorsun.inşallah birşeyler olmuştur .ocak geçti artık şu videoyu patlat..birileri faydalanır belki.
bilgisi olan yokmu ustalar.jettarada bir şakülmüdür.
arkadaşım eski buzddolaplarının içindeki büyük kondansitörlere diyog ejkeyip yapılan bir şakül çeşiti.tarfini zamınnda aldım.bosluk için ideal diyolardı çabuk söndü.bilgisi olan yokmu ustalar.jettarada bir şakülmüdür.
arkadaşım eski buzddolaplarının içindeki büyük kondansitörlere diyog ejkeyip yapılan bir şakül çeşiti.tarfini zamınnda aldım.bosluk için ideal diyolardı çabuk söndü.
resimden şakülle bakmak ilim işidir herkezin yapacağı iş değil yani.bunla olacak iş değil o arkadaşım.derlerse bakıyoruz uzak dur
kabakburgiba Mhmt82 GERMO ustaların bilgileri vesilesiyle şakülle başladım, kısa zamanda yani 4-5 haftada epey yani sıfır noktasından ileriye doğru epey yol kattetim.. Şükür....eksiğim varmı çok... Henüz ben kendim bulmadım,... Dediğiniz fotoğraf üzerinden harita üzerinden yer tespit edip çalışma.. Türkiyede ve dünyada Ali seydi gültekini bilirim... Onun dışında ben kimseye rastlamadım... İnşallah ustalarım ve ben bu işe layık oluruz.. Harita üzerinden yer belirlemede...Mhmt82 kardeşim ben nette gördüm birisinide bazı gruplardada var adamın bişey talep ettiği yok hatta yapımını bile öğretiyordu sadece bilgisi olan varmı diye merak ettim saygılar
@kabakburgiba @Mhmt82 @GERMO ustaların bilgileri vesilesiyle şakülle başladım, kısa zamanda yani 4-5 haftada epey yani sıfır noktasından ileriye doğru epey yol kattetim.. Şükür....eksiğim varmı çok... Henüz ben kendim bulmadım,... Dediğiniz fotoğraf üzerinden harita üzerinden yer tespit edip çalışma.. Türkiyede ve dünyada Ali seydi gültekini bilirim... Onun dışında ben kimseye rastlamadım... İnşallah ustalarım ve ben bu işe layık oluruz.. Harita üzerinden yer belirlemede...
#Kendime gelince geçenlerde dediğinizi merak ettim.. Uydu görüntüsü üzerinde sarkaçla yer belirleyip.. Şakülle çalışıp dedektörle onaylamaya kadar gittim.. Haritadan tespit ettiğim yere gittim.. Şakülle altın Inc ini ayarladım.. Başladım çalışmaya bir yerden sinyal aldım, her yönden ölçüsünü alıp 1 metreye kadar araştırmamı yaptım sonuç ufak bir paslı demir parçası... Bu çalışmama @kabakburgiba @ZİKRULLAH ustalarım ne der, mantıklımı? bu şekilde kendimi geliştirmeye devam edeyimmi.. Ne ekler yorumlara açığım..