Nil hanim çekim hatası var sanırım büyük cekim olduğu icin bur alanın yansımaları olmuş therishold averaging ve order 2 kısmını kullandığınız bir cekkimmi?
nil usta metal olarak belirttiğiniz tam olarak nedir? Sayfanın başındaki yöntem 2 videosuyla yapılan uygulamalarda çıkan her kırmızı aynı amlamımı taşır? surfer programında verilen derinlik doğrumu sizce? (yeşil ile çizdiğim yer)
Ekli dosyayı görüntüle 183900
Bu kısımdan istedigimiz bolgenin .dat olarak kordinatlari kaydedebiliyoruz isterek grd olarak ama metreleri alma yok sanırım biraz kurcalamak gerekli : )
Ekli dosyayı görüntüle 183901
kendi test yerim topraga gomulu bakırlar ve demlik ve bir abinin ogretmiş oldugu filtreleme sirasi kordinatlari ters girmeyi kendim kesfetmişdim
Aşagidaki resimde sitedeki filtreleme ve cekim sistemi gercegi ile alakası yok Ekli dosyayı görüntüle 183902
Ben hala baska yerdeki cekimlerde su metaldir diyemiyorum : ) cunki metalin metal olarak gorundugune inanamıyorum baska birşeyler le bakılabilir ama netcadi kuramadim lisansdan dolayi belki ondan net birsey soylene bilinir