Surfer'den Kordinatlara Filtreleme Yaparak Görüntü Elde Etmek

azzem

Bilgili Üye
Nil ustam sizden ricam şu mersindeki meşhur kazı yapılan evi bi çekim yapsanız belki bi şeyler çıkar hemde buradakilerin merakı geçmiş olur

Nil

Engellendi
şehir içi malesef mümkün olmuyor aklımıza gelmedi değil

saftilki

Moderatör
Moderatör
Saçma sapan tamamen uydurma bir konu .Yok kordinatlardan yeri buluyolarmıs mıss mıss da yok içindeki metali tespit edebiliyolarmıs da da da :) :) :) :D ,hadi canım sizde avarelikten napıcanızı şaşırmıs durumdasınız hepiniz komik görünüyorsunuz burdan ve yaptıklarınızla yadıklarınızla hahah . Ben defineci değilim işimde olmaz ama bir konu üzerinde araştırma yaparken tesadüf oldu ve bu konuyu inceledim gerçekten saçmalıktan başka birşey değil .İçinizde jeofizik uzmanı varmı ? Eğer olmuş olsa zaten size durun artık derdi bu zamana kadar :) . Hay Allahım ya gece gece nereye geldim ben , neyse bu saatten sonra böyle hurafelerle zaman kaybetmezsiniz İnşallah .İnanmayın böyle şeylere bel bağlamayın yaparım diyen de kendini kandırır yaptım diyen de. Y.Doç. Dr. Ferhar Özçep hocayla iletişim kurun sorun bu konuyu gerekli açıklamayı size yapacaktır . Surfer'i nelere alet etmişler defineciler :D
senin işin yokmu? 1 mejın bu.!! bunun içinmi üye oldun??? hem sana ne ????

theodoros34

Yeni Üye
Ustalar biraz antremana ne dersiniz? 37.040229 27.375419 bu koordinatlarda 4 gün önce inşaat temel kazısında kaya mezarları bulundu. Artık söz ustaların der köşeme çekilirim.:D

theodoros34

Yeni Üye
Bitez kaya mezarları 2018

İnşaata gelen müze müdürlüğünde görevli 2 arkeolog, mezarlarla ilgili kurtarma kazısı çalışması başlattı. Müze Müdürü Tayfun Selçuk da inşaat alanında inceleme yaptı.
İncelemede, 3 kaya mezarı tespit edildi.Helenistik ya da Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen kaya mezarlarıyla ilgili kesin verilerin kurtarma kazısı çalışmalarının tamamlanması ile tespit edilebileceği öğrenildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bodrum Grup Amirliği ekiplerinin de katıldığı kazı çalışmalarında; iskelet, değerli eşya gibi herhangi bir buluntuya rastlanmadığı öğrenildi.

37.040229 27.375419

Bulunan yerin videosu

2015 Google Street Çekimi

Ekli dosyayı görüntüle 184015

2018 Mart Kazı Çalışması

Ekli dosyayı görüntüle 184016Ekli dosyayı görüntüle 184017

Benim görüntüleme sonuçlarım

Ekli dosyayı görüntüle 184018Ekli dosyayı görüntüle 184019Ekli dosyayı görüntüle 184020

Son düzenleme:

Nil

Engellendi
lazopo53 doğru olmakla beraber nadirde olsa oda içinde de metali yeşil verdiği olmuştur hatta bu konunun daha gerilerinde görseli paylaştım ve oda içi harici sadece toprakta da olsa metal kırmızı da olabiliyor. sonuç olarak kırmızı ve yşil metal

lazopo53

Member
ustalarım ın yorumlarını bekliyorum

dostlar yorumlarınızı bekliyorum yaklaşık 300 m yükseklikten girdleme yaptım.renk saydam 4 ilk üç resimde.sonraki saydam4 ik alınan saydam5 ile işlem yapılmıştır