arkadaşlar sistemi kullanmayı bilen herkesi bu yeri çekmeye davet ediyorum bakalım sonuçlar ne olacak
aynen siteye entegre edince metreleri vermedi,Yükleme yaptığında metreleri veriyor mu bende vermemişti çok seri şekilde koordinatları girdiği icin
senin işin yokmu? 1 mejın bu.!! bunun içinmi üye oldun??? hem sana ne ????Saçma sapan tamamen uydurma bir konu .Yok kordinatlardan yeri buluyolarmıs mıss mıss da yok içindeki metali tespit edebiliyolarmıs da da da ,hadi canım sizde avarelikten napıcanızı şaşırmıs durumdasınız hepiniz komik görünüyorsunuz burdan ve yaptıklarınızla yadıklarınızla hahah . Ben defineci değilim işimde olmaz ama bir konu üzerinde araştırma yaparken tesadüf oldu ve bu konuyu inceledim gerçekten saçmalıktan başka birşey değil .İçinizde jeofizik uzmanı varmı ? Eğer olmuş olsa zaten size durun artık derdi bu zamana kadar . Hay Allahım ya gece gece nereye geldim ben , neyse bu saatten sonra böyle hurafelerle zaman kaybetmezsiniz İnşallah .İnanmayın böyle şeylere bel bağlamayın yaparım diyen de kendini kandırır yaptım diyen de. Y.Doç. Dr. Ferhar Özçep hocayla iletişim kurun sorun bu konuyu gerekli açıklamayı size yapacaktır . Surfer'i nelere alet etmişler defineciler
Nil ustadım buradan şunu mu anlıyoruz.Renk scalamızda saydam4 te boş odanın içersindeki metal kırmızıdır.oda içersinde olmayan metal yeşildir.