Feda
Bilgili Üye
ne guzel.kendisi nerede yasıyor?Oğlu Amerikada yaşıyor
ne guzel.kendisi nerede yasıyor?Oğlu Amerikada yaşıyor
Uydudan izlenme diye bisey yok kesin bilgi,nerden bildigimi sormayin kaymagini yiyin yeterYan tarladaki belki zenginlikten kaybolmamıstır,belki dunyadan kaybolmustur.tumulus öyle sans denencek bı uygulama değildir.herkes acamaz.zaten herkese de actırmazlar.cogu bılınen ızlenen yerlerdır.helekı(anlattıgınız yerde tumulus var kabul edersek)kabak gibi tarlanın ortasındaysa bılınmeme sansı inan cok azdır.amacım heves kırmak değildir.gormek dısında hiçde tumulus tecrubem olmamıstır.ancak bu işin zorluk ve sakıncalarını bılmenızı ısterım.iyi forumlar dilerim...
uzak durr yokmus gibi yap adini anma.olmaz ebeddiyyen senin is..hazir huzurundaa bozulmasin....kardes.iki saatini ayir bu sitedeki.benzer konulari okuu.kredi cek borclan ama tumulus isini aklindan cikar olmaaaazz..umut tacirligine gerek yokArkadaşlar kendi tarlamda bulunan bu tümülüse işlem yapmak istiyorum, sizce mantıklı mı? Dikkat etmem gerekenler ney?
Hadi açtım, birkaç parça eşya buldum diyelim. Satması sıkıntı bu tümülüs işlerinde o yüzden kararsızım ama elimde böyle bir fırsat varken başkasına kaptırmak ta istemiyorum . Birkaç kez açmayı dememişler ama kapıyı bulamamışlaruzak durr yokmus gibi yap adini anma.olmaz ebeddiyyen senin is..hazir huzurundaa bozulmasin....kardes.iki saatini ayir bu sitedeki.benzer konulari okuu.kredi cek borclan ama tumulus isini aklindan cikar olmaaaazz..umut tacirligine gerek yok
kardess onun icinmi yakalanan definecilerin yuzde doksani tamdaa kapiyi sal tasini .kapagi acacagi esnada yakalaniyorr..gizeme gerek yok neye istinaden bu cumleyi kurdun yeni bilgiye acizz aydinlat bizi lutfenKardeşim izlenme diye bisey yok cok sağlam ve kesin bilgi...