bilmemkinedesem
Engellendi
tamam ağa şu benim üyeliğinimi bir sil sen de rahat et bende ben beceremedim hayrına
bence mantıklı değilArkadaşlar kendi tarlamda bulunan bu tümülüse işlem yapmak istiyorum, sizce mantıklı mı? Dikkat etmem gerekenler ney?
Güzel ölçüler . Açılmamış durduğuna göre İskender geçmemiş ordan Helenistik dönem değildir. Muhtemel Roma dönemi. Güney doğu hattın da giriş vardır diyeceğim ama Trakya dedin tereddüt ettim. Bugün biraz araştırma yapayım Belki sağlıklı bir bilgi buluruz .Yükseklik 5 çap 20 metre Trakyanın iç kesimlerinde, görüntü kuzey tarafına sabit yani yol kuzeye kalıyor.
Komşun kendi tarlasındakini almışsa sizin tarladakinide almış olabilirBabam çiftçilik yapıyor, ben şehir dışında başka bir işte çalışıyorum, komşu tarlada da aynısından var oraya 2 yıl önce işlem yapılmış, tarla sahibini iki yıldır ne gören, ne duyan var, bende şansımı denemek istiyorum.
deli firat bu daha neki dostum trakya bölgesinde edirne civarında dokunulmamış eşelenmemiş yüzlerce tümülüs var rastgele1 arkadaşımda bilir bölgeye hakimse eğerPek inandırıcı gelmedi trakyada olaçak ve halen bu helde olaçak hayret baz istasyonu bile yok üstünde