burayda bir bakBunları sana ben mi çizmiştim
Son düzenleme:
burayda bir bakBunları sana ben mi çizmiştim
Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 209368Bunları sana ben mi çizmiştim
Nihat k ustam evet çizmiştiniz, Allah razı olsun, burda düz kaya da bir şey daha var, onu da netlestirip paylaşırım inşallah, burasının %80 i tamamen horasan ustam kolay gelsinHayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 209368
bak kardesim çızdigim yuvarlakta düz bir taş var onu çıkar birde ok ısrarlı fotonun karşı yönden başka fotoları varmi?Ekli dosyayı görüntüle 209682burası düzlük domuz ve tilkinin üzeri, horasan büyük kısmı,yuvarlatılmış ve üzerinde 6 adet oyma var onların da resimlerini atıyorum, bu 6 oyma üç tanesi tek tek, diğer üçü ise sıra halinde yapılmış besbelli, tavuk ve civciv biraz kozmik yapılmış, ama belli kabartma hemde, tavuğun kursağında küçük taşlarla örülü bir yer var, müjde mi? harita mı?yeni keşfettim, bir da tavuğun bağrında kalp var, anlamaya çalışıyorum, araştırmaya devam, tam olarak anlayalım ustalar burda daha neler var? gerisi kolay @Nihat k @Esteban74 @Esperado @BulursamKader25 @uçmuş @may77 @MendereS mayhem bozoklu
daha önce atmıştım timur964 abi buyur kuyruğu aşağımı yukarı mı? onu anlamadım iki tarafa da uyuyorSonradan gordum bu resim tilki mi ne? Nerden bakmaliyizmerak ettim şu tilkiyi bi zahmet çizi ver usta