deli firat
DOĞACI
Allah iyiliğinizi versin tılsımlı yeri bulacan etkisiz hale getirecen üstüne birde video çekecen ? deli işi ?
İman etmedikçe Allah cc razı olmayacak kardeşim...Inanin bana şu bizim gavur dedigimiz insanlardan allah razi olsun şu anda insanlar rahat yaşiyorsa biz bu rahatkigi bunlara borçluyuz adamlar durmadan mucadele ediyorlar insanlik için birseyler bulmak için
Dedektör 20cm kalmış gözüküyor 2 metre derine inildi ancak sesler geliyor ve daha önce birisi çarpıldı burada 1 ay içinde vefat etti. Tılsımla konulmadı burası 3ikendiliğinden sahiplenme 3 tane var başında. Direk üzerinize gelen kocaman ayak sesleri geliyor. 2 uyarıda çarpıyorlar. Müslüman değiller daha nasıl anlatsam.
Konuşmalara dikkat edin lütfenOrmanlık alan burası ancak öyle biri olmadığı için çevremde bunu okuyarak denemek istiyoruz. Zaten carpıldı delirdi öldü sonra. Elbette bu tür yerleri okuyarak çıkartan vardır. Belli sureleri okuyarak herkes hoca ile mi yapıyor anlamadım gitti. İnanın sırf insanları bilgilendirmek amaçlı çıkarırken video çekmek istiyorum. Define iler hırsızlık yapmıyor tecavüz etmiyor kimseye zarar vermiyor bizim gibi insanlara göstermek amaçlı umarum başarırım sizinle paylaşırım. Toprağın üstünde yaşayan biziz altında onlar sahipleniyor a. K. ?