Üşenmeden okumak istedim ama kimisinden güldüm kimisinde kızdım arkadaşlar şu tılsım olayına çok takılmış, arkadaşlar daha hiç Tılsımlı yer görmedim varmıdır yokmudur bilmiyorum tecrübe edinmedim ama şuna eminim başıma çok geldi eline çubuk alan bu işe yeni başlayan çubuğun çarpı yaptığı yere kazmayı vuruyor sonra da yanında ki bulunan hoca malı cinler kaçırdı burası Tılsımlı deyip de bu malzemeyi alamayız deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor olay bundan ibaret konuyu açan kişiyede böyle bir durum olduğunu hissediyorum. İkinci bir hususta şunu artık iyi belirleyelim bu iş tecrübe isteyen birşey herşeyden önce aradığın yerin konumun gerekli bilgi birikimini yapmalısın kendince mantık kurup burası demelisin işaretleri bulmalısın o devirde banka yoktu o devirde inanç bu şekildeydi malzemesi ile toprak olurdu vs vs herşey olay yerinde ve sizin mantığınızda bitiyor siz olsanız ne yapardınız bunu düşünün işin yarısını çözersiniz son olarak da en üstün varlık insanoğludur insandan daha üstün varlık yoktur bunuda ekleyeyim
ayrıca teşekkür ediyorum stresim gitti selametle