vakko
Çok sevipte Taptığımız Başlara Taç Yaptığımız....
1.5 yılda baya tecrübem oldu. Belirli zikirlerle daha doğru yol izlenir. Hardalla olanda ancak sufliler gelir
Eksik bilgiler. Aydınlatayım kardeşimi;Arkadaşlar biraz realist olun bunca yıldır arkeolog'lar kazıp duruyorlar bir zarar gören yokta sadece definecilermi zarar görüyor? Sadece bu ülkedeki define araniyor? Hayır dünyanın bir çok yerinde bu işe gönül vermiş hobi edinmiş insanlar var ve benim bir okadar farklı din mensubu arkadaşlarım var bu muhabbetleri onlarla paylaşınca kahkahadan yikiliyorlar. Bakın arkadaşlar yazımın başında dediğim gibi biraz realist olalım mubalasiz 27 senedir (44) (yasindayim ) işim gereği bu hobimi gece yaparım onlarca mezar açtım binlerce kere gece tek teke çıktım görmediğim hiç bir varlık beni rahatsız etmedi. Görmediğiniz hiç bir şeye inanmayın kendi kendinizi tribe sokmayın sizlere büyüğüm iseniz küçük tavsiyesi küçüğüm iseniz abi tavsiyesi. Yaklaşık 2 saat sonra daha tek teke çıkacağım ki her hafta sonu mutlaka keyfe keder yaparım bunu (tek başıma) domuzlar dışında bugüne kadar beni hiç bir varlık rahatsız etmedi.
Sonuda kadar katılyorum.Sorun nerede biliyormusunuz bilgisiz ve cahilce yapılan işler ve atılan adımlardan dolayı paronayak algısı oluşuyor.Odayı taşıdılar, tılsım yaparken yandık, vs vs vs. Adamın eline vermişler arapça duayi define haritası diye çıldırıyor.Doğruyu söylesen de nafile.Yüzlerce eski mezar yazıtı okudum.Hiç birinde tılsım yaptım vs yok.Sadece derki kim bozar kim saygı göstermesse lanetlensin bu tarz söylemler var.Arkadaşlar biraz realist olun bunca yıldır arkeolog'lar kazıp duruyorlar bir zarar gören yokta sadece definecilermi zarar görüyor? Sadece bu ülkedeki define araniyor? Hayır dünyanın bir çok yerinde bu işe gönül vermiş hobi edinmiş insanlar var ve benim bir okadar farklı din mensubu arkadaşlarım var bu muhabbetleri onlarla paylaşınca kahkahadan yikiliyorlar. Bakın arkadaşlar yazımın başında dediğim gibi biraz realist olalım mubalasiz 27 senedir (44) (yasindayim ) işim gereği bu hobimi gece yaparım onlarca mezar açtım binlerce kere gece tek teke çıktım görmediğim hiç bir varlık beni rahatsız etmedi. Görmediğiniz hiç bir şeye inanmayın kendi kendinizi tribe sokmayın sizlere büyüğüm iseniz küçük tavsiyesi küçüğüm iseniz abi tavsiyesi. Yaklaşık 2 saat sonra daha tek teke çıkacağım ki her hafta sonu mutlaka keyfe keder yaparım bunu (tek başıma) domuzlar dışında bugüne kadar beni hiç bir varlık rahatsız etmedi.
İlginçmiş.Yazmak için yazayım.
Her yiğit yoğurdu kendine göre yer,
Bir gün bir ustayla rahatsız ettikleri söylenen bir yere misafir olarak gittik. yer güzel fakat yerin konumu dolayısıyla detaylı çalışma olanağı yok. Yer sahipleri mevkide korkutulduklarını rahatsız olduklarını anlattılar. Usta 2 şişe şarap aldırdı, şarapları açtı kendince bir şeyler okudu , şarapların 1.5 şişesini ağzıyla belli bir sistemde etrafa püskürtü , 2. şişenin kalan yarısını içti birkaç defada kendi üzerine püskürtü, dedim Afiyet olsun. Güldü. İşleri şimdi benimle herkes rahatına baksın dedi. kimsede korkmadı.
Hangi dilde ne okuduğunu soracaktım vazgeçtim sormadım benim işim değil.