Ekli dosyayı görüntüle 126550Ekli dosyayı görüntüle 126551 ben bu konuya odaklandım aslında . inan bir sonuca gitmeni çok istiyorum. yer çok guzel bir yer ve oynanmamıs. muhakkak ki dolu. ben yine mağara konusunda oldukca kararlıyım. ıkı kayanın yan tarafında kırmızı çerçeve içerisinde bulunan alan girişe benziyor. kırmızı cerceve ve içindeki mavi çerçeve. burada bir boşluk kontrolu yap vurarak. ha bu fıkre nerden vardım. kayalar buyuk ve sabıt kaya . fakat uzerındekı agaclara dıkkat ettımde gayet guzel buyumusler kayanın uzerınde
) kök salmış kocaman olmuşlar. ve gayet de sıralılar. dıplerındekı kaya zayıf olmasa yada kok boşluga gelmese bukadar nızamı buyumezz ve yon değiştiriler. oysakı bu agaclar gayet duz ve yukarı cıkmıslar. oysa boylesıne buyuk bır kaya eger tüm olsa agac kok salamaz dı. demekkı agaçların altında bır bosluk var. benim şahsi düşüncem turuncu ıle belırttıgım yonde bır yol veya magara olmalı. ışaretli kayaya giden.
Ayrıca kayanın onundekı selale de cok guzel gorunuyor. eger yenı olusturulmus bırsey degılse sıyah taşı bı kontrol et ama bozmadan gerı koy. manzarası cok guzel
))