zaz12 ustam, bu arazinin güney ve güney-doğu yönünde 10 derecelik ufak bir aşağı yönde eğimi var. Kuzey batı istikameti neredeyse düz fakat kuzeye doğru yine benzer bir derecede bir yükseliş var bu da yaklasık 20m civarındadır sonra arazi düzleşiyor. Kuzey batı yönünde hiç yamaç yok olan kısım da 600m dir oralarda hep ev var, magara olamaz... Bölgede su mevcut değil, hatta taşlarla yapılmış yukarı yönde (ters kuyu) kuyu mevcut. Sordum eskiden yağan yağmurlar biriksin ve sulamada kullanılsın diye yapılmış. Şimdiki hali içine yıkılmış, kuyunın dısındaki kayalara ve içinde erişebildiğim kayalara baktım herhangi bir emareye rastlayamadım. Kuzey batı istikametinde 400m gidildiğinde dolgu yapılmış bir arsa var eskiden burası çukurda kaldığı için yağmur birikirmiş gölet olurmuş, hayvanları sulamada kullanılırmış, su birikmesi de burada magara olamayacagının emaresidir.
M harfinin dış kolları 5cm iç kolları sol 4cm, sağ 5cm. Kayanın 350m Güney-Güneybatı istikametinde başlayan bir tepe var. Kuzey, doğu ve batı yamaçlarını eski patika ve çoban yollarını kullanarak bu yollara yakın kayaları inceleyerek araştırdım. Ben bir şey göremedim. Şu an aklıma gelenler bunlar. Yardımın için teşekkür ederim.
M harfinin dış kolları 5cm iç kolları sol 4cm, sağ 5cm. Kayanın 350m Güney-Güneybatı istikametinde başlayan bir tepe var. Kuzey, doğu ve batı yamaçlarını eski patika ve çoban yollarını kullanarak bu yollara yakın kayaları inceleyerek araştırdım. Ben bir şey göremedim. Şu an aklıma gelenler bunlar. Yardımın için teşekkür ederim.