Ustam Aşşa doğru verdiğin ok işaretinin yönünde ne yapmışlar bil bakalımEkli dosyayı görüntüle 230681
evet yine oklar arası kısım dar geçit ve ok yönünde ki düzlükte önemli.Kayalıklar zaten mahzen mağaraya çok elverişli.
Ustam Aşşa doğru verdiğin ok işaretinin yönünde ne yapmışlar bil bakalımEkli dosyayı görüntüle 230681
evet yine oklar arası kısım dar geçit ve ok yönünde ki düzlükte önemli.Kayalıklar zaten mahzen mağaraya çok elverişli.
Ön tarafta enteresan bir anıt arkasında kaleyi andıran kayalık kendi bakış açımdan bir an olabilir mi dedim :200:İçanadoluymuş oda küçük erzurum sayılır ustam ne olacak ki prototipidir erzurumun :beguiled:
Evet ustamBazen yolu karıştırmak lazım ha Gönül_Eri ustam) Nasipten öte yol yoktur. Nasibiniz bol olsun kolaylıklar diliyorum
![]()
Ustam bu işi bilinçli ve azimli yapan insan sayısı az haklısınızİç anadolu gerçekten güzel ve keşfedilmemiş yerlerle dolu bir yer medeniyetlerce önemli olması bizi buraya yiten faktörlerdendirbirde ben iç anadolu insanının yeterince bu şeylere ilgili olmadığı kanısındayım yoksa hikayeleri bile bol ve emareleri de olan sehirlerde insanların illa ki biseyler çıkarabileceğini daha fazla buna merak salacağını düşünmekteyim
konu dışı oldu ama görüşümce belirtmek istedim sevgilerimle
![]()
Çoğumuz ekstra olarak birazda heycanı için tarihi merakı için bir umuttur yaşamak felsefesiyle arazi arazi gezer dururuz ne zaman böyle bi koy yolundan gecsek kayalara bakarizUstam bu işi bilinçli ve azimli yapan insan sayısı az haklısınız![]()
Evet sevdalıyız ve bunun para ile hiçbi ilgi alakası yokÇoğumuz ekstra olarak birazda heycanı için tarihi merakı için bir umuttur yaşamak felsefesiyle arazi arazi gezer dururuz ne zaman böyle bi koy yolundan gecsek kayalara bakarizben hali vakti yerinde isi gucu fazlasiyla olupta böyle sen ben o bu kadar ilgilenecek ugrasacak azmedecek insanlar oldugunu çok sanmiyorum değerli ustam. Ugrasmaktan umuttan gönül de vermişiz bu işe
ee umutta fakirin ekmeği derler
sevgiler saygılar abim hayırlı geceler dilerim
Desene diş operasyonu yapmışlar.Ustam Aşşa doğru verdiğin ok işaretinin yönünde ne yapmışlar bil bakalım? Taş ocağı açmışlar biraz çalıştırıp gitmişler resimlerini atabilirim