Yorum lütfen

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Durum şimdi değişti usta. Ben daha önce açık sandım. :) aynen dediğin gibi. Sırtını verip sağ kol yönünde devam et .
Şimdi öbür taraftan 3 kola ayrılan yer düşündürücü. Kuzey ve Güney birbirinin zıttı acaba malzeme orta kısımda olan doğu da mı?
Kokuya pek girmeye gerek kalmadı :) açıklık getirdin. Mekan kapatildiktan sonra ordaki ki oksijen miktarı çok fazla değildi. Bir iki hafta sonra ordaki sinirli oksijen cesedi biraz deforme ediyor ve öylece kalması kaçınılmaz. Burda ki oksijen miktarı kalmayınca zamanla nem oranı da artınca koku nun şiddeti çok rahatsız edici olur.
Yani açtığın tünellere devam diyorsun. Önce açık olan dursun şimdilik diyorsun. Kokuyu takip et diyorsun. :)

Ben sandımki :) önce açık olanın tabanından gir diyeceksin aslında hep orası aklımda :) koku gelsede başka tünel açsamda :)

Yani işin sonunda da olsa o açık tünelin sonundaki odanın tabanını görmek istiyorum.

Son düzenleme:

Smokin

Moderatör
Moderatör
Üstadım kokunun gelmesi içerideki havanın hareketine bağlı olmalı. Rüzgar yön değiştirdikçe hava akımına göre koku yayılır. Havalandırma olma ihtimali güçleniyor ve zamanla bu havalandırmaların kapanması ile kokunun içeride birikmesine neden olmuş. kokunun kesik kesik gelmesinin sebebi ise sizin açtığınız yerden hava alıp mezara ulaşan havanın tekrardan size dönerek geri çıkmasından olabilir diye düşünüyorum. Ya da ara sıra başka yerden ara sıra sizin açtığınız tünelden hava alıyorsa yine aynı durum meydana gelir. Ama başka yerden hava almış olsa şimdiye kadar koku olmazdı.
Üstad daha detaylı açıklamış ellerine sağlık.

Smokin

Moderatör
Moderatör
Yani açtığın tünellere devam diyorsun. Önce açık olan dursun şimdilik diyorsun. Kokuyu takip et diyorsun. :)
Açık olan diğerlerine oranla daha hazır gibi.
BurnuM kötü kokular alıyor :) devam derim.
En çokta Doğu ya merak saldım ;)

Sedegor

Engellendi
Açık olan diğerlerine oranla daha hazır gibi.
BurnuM kötü kokular alıyor :) devam derim.
En çokta Doğu ya merak saldım ;)
O Doğu daki varya kardeş en bela orası 30 metre uzunluğu var daha fazlası varmı bilmiyorum en pis yeri orası birde tabana iniyor. Bana görede Doğu önemli olsada en son ele alınacak yerde orası duruyor.

Smokin

Moderatör
Moderatör
Benim de ilk aklımda ve içimden geçen yer açık olan tünel var. Ama aklıma diğer tünelin 3 e ayrılması takıldı.

Smokin

Moderatör
Moderatör
O Doğu daki varya kardeş en bela orası 30 metre uzunluğu var daha fazlası varmı bilmiyorum en pis yeri orası birde tabana iniyor. Bana görede Doğu önemli olsada en son ele alınacak yerde orası duruyor.
50 m ye kadar gideri var gibi görünüyorsa en son aşamaya bırakılmasın da fayda var

Smokin

Moderatör
Moderatör
Her iki tarafta ki tünellerin uzunluğu sanirsam aynı değil . Öyle tahmin etmiştim. Acaba Uzunluklari aynı mı diye . Değilmiş. İşte beni düşündüren şey bu. Yoksa açık olanı varken 3 kola ayrılanları en sona bırakırdim .
Zalımsın Doğu tüneli. :) inşallah rüyama gelirde bir faydamız dokunur. Selametle

SAHBAZ

Bilgili Üye
Ustam ben bu haca bakinca kare oyma gordum diyebilirim burda kapatilmis yer olmali nacizane fikrim cok kisi yipratmislardir burda gibi..

Pscyhe

Engellendi
Ben soyle bisey sormak istiyorum katledinlenler vardi demissiniz tahminen iskeletler buldunuz.tuzaklar olduguna eminim ama bu olay biraz degisik oldu.benim bildigim bu gibi yerleri yaparken kole kullanirlardi daha sonrada burasi bitmeye yakin o koleleri adak olarak oldururlerdi.buda burda tilsim olduguna kanaat getirmemize sebep oluyor.sizin buldugunuz iskeletler hangi tuneldeydi yon olarak eger dusuncem kafaniza yatiyorsa kemikleri buldugunuz tuneli tercih edip odaya ulasabilirsiniz gibime geliyor..

Sedegor

Engellendi
Ben soyle bisey sormak istiyorum katledinlenler vardi demissiniz tahminen iskeletler buldunuz.tuzaklar olduguna eminim ama bu olay biraz degisik oldu.benim bildigim bu gibi yerleri yaparken kole kullanirlardi daha sonrada burasi bitmeye yakin o koleleri adak olarak oldururlerdi.buda burda tilsim olduguna kanaat getirmemize sebep oluyor.sizin buldugunuz iskeletler hangi tuneldeydi yon olarak eger dusuncem kafaniza yatiyorsa kemikleri buldugunuz tuneli tercih edip odaya ulasabilirsiniz gibime geliyor..
Koku gelen tünellerin açılmadan önce ön tarafındaydı bu cesetler. Yani sırtını haç işaretine verdiğinde sol kol yönünde. Ama tünellerin İÇİNDE değil önündeydi. Horasan kırılıp tüneller öyle bulundu