Yorum lütfen

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
O zaman üstadım iki ihtimal var
1- bunlar tünellerdeki tuzağı tılsımı yapıp bitirip çıktıktan sonra kurban edildiler
2- zamanında soyguna giden bir kaç kafadar ya zehirlenerek orada öldüler ya da tuzağa düştüler.
Üstadım bir de şöyle bakmakta fayda var. Ben haça iyice baktığımda haçın sağ kolu ana gövdeden biraz uzak yani birleşmiyor bu da sağda kapalı bir koridor olduğunu gösteriyor ki bunu açmışsınız.
Peki ustam bu haç aynı zamanda kroki olamaz mı?
Mesela sol koridorda haçın kolunun sonuna doğru yukarıdan eğik bir şekilde bir çizgi daha gelmekte ve kare oyma dediğimiz yere bağlanmakta bu çizgi de sol kol gibi aynı şekil de sol koridor ana çizgisine varmadan bitiyor.
Aynı çizgiden bir tanesi de sağ kolun yani açtığınız koridorun sonunda yine aynı şekilde kareye doğru gidip lakin bu çizgi hem sağ kol ile hem de üst kol ile birleşmekte.
Eğer tespitimin doğru olduğu kanısına varırsanız benim kanaatimce haçın olduğu yerde haçın 4 kolunu tamamlayacak kapalı bir koridor daha olması gerekiyor. Yahut sağ koridor sonunda sola doğru açık bir koridor daha olmalı. Ve ya sol koridor ortası ile sonunda yakın bir yerde kapalı horasan vardır. Tahminimce haç aynı zamanda krokidir. Selametle

Son düzenleme:

Smokin

Moderatör
Moderatör

toyalp ustaya katılıyorum hac Kroki konumunda
Yazı kötü oldu biraz acele yazdım Kusura bakmayın :) ;)