Kıymetli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim, minnettarım Apollonus kıymetli ustam. İnşallah buranın bin kat güzelleri sizlere nasip olur her zaman. Araştırmalarımı yapacağım inşallah, yakın zamanda daha kapsamlı fotoğraf çekip paylaşacağım.Şimdilik bu kadarına bakabildim. Kafana takılan olursa sor ustalarimiz yardımcı olur
Çok teşekkür ederim kıymetli @mayhem ustam. Yorumunuzu not ettim, dediğiniz yerin üst tarafını da fotoğraflayacagim kısa zamanda. Sizi etiketlerim. Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. En güzelleri sizlere nasip olsun inşallah.İlk resim olan kayalığın üst kısımlarına çıkmak için oyuklar mevcut farklı bir çıkış noktası varsa oradan yol bulup çıkılması gerektiğini düşünüyorum araştırmak fayda var resimlere bakınca kayaların içi dolu sanki hiç biride açılmamış gibi duruyor rast gelsin inşallah.
Kıymetli ustam, çok teşekkür ederim. burayı da not ettim. Yakın zamanda sizin işaretlediğiniz alanların fotoğraflarını yakından çekip paylaşacağım. Saygılar, sevgiler dilerim.!!!!!!!!!!!
İnşallah kıymetli ustam.. En güzelleri sizlere nasip olsun inşallah. Şansımızı deneyeceğiz, nasiptir.Atı alanın Üsküdarı geçtiği yer
Değerli yorumunuz için Çok teşekkür ederim Kıymetli @bartini Ustam. Yakın zamanda daha detaylı fotoğraflar paylaşacağım inşallah. Sizi etiketlerim. Saygılar, sevgiler dilerim kıymetli ustam.kardeşim öncelikle fotolaman için teşekkür ederiz gayet anlaşılır olmuş,zemin altında epey yaşam ve mezar odaları olduğunu düşünüyorum..çünkü epey bi havalandırma deliği var ayrıca zemin altı etüd yaptırsan daha çabuk ve güzel sonuçlanacak gibi vs vs