Dedektorburada Banner Mobile

Zeytin ağacının etrafındaki ateş cemberi

Balbun

Yeni Üye
Şirvan usta konuların devamıni bekliyoruz. Saygılar

Stavroz

Member
Biliyorum şirvan usta İnsanlar şimdi cin olmuş zavallı cinler insanlar bizi çarpar diye geceleri sessizce tavuk kılığında geziyordur zavallılar :)

romAntik

Bilgili Üye
bizde bişeyler yaşadık..uyku ile uyanıklık arasında yaşadığım gördüğüm şeyleri yazmayacam...yaşadığım enteresan bir olayı aktaracam..
95-96 senesi..ramazan ayı..kadir gecesine denk geliriz niyetine tekli geceleri ihya ediyoruz camide...gece 2 de çıktım camiden ..tek başıma evin yolunu tuttum..
bir çöplüğün yanından geçerken aklıma cinconlar düştü..neyse çok geçmeden tuhaf anlamadığım sesler duymaya başladım..gece vakti benden başka kimseler yok sokakta..derken tam altına geldiğim sokak lambası söndü..diğer lambaya kadar heryer karanlık..neyse biraz ürpertiyle devam ettim 2. lambanın altına vardığımda oda söndü..işin ciddiye bindiğini anladım..sonra sırasıyla 3. 4. 5.6.7. sokak lambaları tam ben altından geçerken söndüler..tabi o esnada anlayamadığım sesler devam ediyordu..neyse eve vardım kapıyı açan ablama "anlaşılmaz sesler duyup duymadığını sordum" " bişey duymuyorum" deyince... sustum...