Resim koymayi unutmusum
Ekli dosyalar
-
58.5 KB Görüntüleme: 124
"tavuk ve civcivin şelaleye yakın olması = eşkıya" değildir fakat bahsettiğim eşkıya işidir ve doğrudur. savaş baltasının 6 m kuzey batı tarafından kaya altından ufak bir teneke alınmış. görüntüyü paylaşmıştım. konuyu takip edenler bilgilenme için bakıp bulabilir.Selale eskiya isi. Eskiyada kileseye calisir zaten. Butun mesele tum bu isaret sistemlerinin kiliselerden ciktigidir. Hepsinin anlamlari ayni. ( ermeni ve suryani) madem biliyorsunuz o zaman bir soru sorayim. Tavuklu cuvciv altin parasinin uzerinde hangi resim var
Bir tane usta goster bana hangi tavuklu civcivde ne tur para cikiyor gostersin. Bulduklari tek sey mujdeler. Bana kalsin derken; buyuk definesi buyulu arkadasim kimseye yarari yok. Varsa tanidigin suryani papazlar soyleyeyim noktasini. Metre hesabi degil. Yok gagayi olc yok kopuk ayagi bul hepsi safsata. Bana yakin bolgeden olanlar olursa benide goturun diyorum o heyecani yasamak guzel cunku kotu birseymi? Bir pay istemiyorum ki.. 7 civciv bir tavugun hediyesi altin paradir ve genelde mutlaka kupun birtanesinin uzerinde bir kitap cikar.@Xlawoy Bu nasıl bir yaklaşımdır. İşaretin çözümü bana kalsın, isteyen özelden ulaşsın, yere beraber gidelim... Bu ne demek usta. Burası bilgi paylaşım platformu. Kaldı ki yüzlerce mesajda bilgi sahibi olan onlarca ustamız daha bir kez olsun bilgi saklamadı ki senin niyetini gerçekten kestiremiyorum.
Sen tokatçı mısın paycı mısın yoksa bu alanda yeni olup güvensiz misin anlayamadım.
Herkesi dinliyorum ne kadar biliyorlar acaba diye. Ama genelde gordugum teksey tarih dersi verdikleri. Bircok kisiye cogu onemli bildigim isaretlerin anlamlarini cozmelerini istedim onlardan ama bilmediklerini gordum. Biliyorlarmis gibi yapiyorlar ama bilmiyorlar. Ornegin bir isaret kabartma ise; gomusu tasin icindedir. Oyma ise topraktadir. Bu bilgiyi veren var mi?Çok şey duydun hepsi yalan senin dediklerin doğru öylemi kardeşim. Bizim dediklerimiz de safsata yani bu durumda. Peki Kardeşim öyle olsun. Ben bu tarz giriş yapıpta burda barinanina pek denk gelmedim. Ne olur sen bizi şaşırt kardeşim.....