Efendi51
Bilgili Üye
@blackjack ustam eyvallah; gördüğün bir yer varsa sende çiz abicim, kaybedecek bir şey yok, bu çizilen yerleri tablete yada mobil telefona indiriyorum, daha sonra tektek bakıyorum, teşekkür ediyorum,o kadar çok yer işaretleniyorki yer sahibi arkadaşımız nereye bakacağını ne yapacağını şaşırıyor doğal olarak, yer oldukça büyük bir yer burada işaretlenen her yere bakacak olsa haftalarını alır işlem yapacak olsa aylarını alır, saygıdeğer ustalarımız yanlış anlamasın sakın tabiki bildiklerini gördüklerini yazıyorlar ve eminim her işaret edilen yer çok önemlidir Allah hepsinden razı olsun demem o ki @Efendi51 ustalarımızın işaretlediği ve en çok ortak olarak gösterilen yer neresi ise oraya yoğunlaş, böylece vakitten ve efordan tasarruf edersin. benimde gözüme çarpan birkaç yer var ama işaretleyemiyorum, araziyi yakından gören sizsiniz bir iki yer belirleyip ona göre devam edin derim, selametle
@vakko ustam eyvallah, @MendereS ustam yaşlandı ama olsun abicim, o bizim büyüğümüz, tecrübelimizdir; her zaman heyecaniyidir, güzel taze şeyler görmek, ben sadece görmesini istedim, varsa ekleyeceği de kendi bilir, teşekkürler kardeşim