mucit ustam yeniresmler koydum bir incelersiniz:4::4:Üste mezarlar açılmış olabilir odaya üsten girmeye çaluşılmış olabilir çökmüş olabilir tecrübe etmek gerek
mucit ustam yeniresmler koydum bir incelersiniz:4::4:Üste mezarlar açılmış olabilir odaya üsten girmeye çaluşılmış olabilir çökmüş olabilir tecrübe etmek gerek
ragıp ustam birdaha incele bakalım yeni resimler attım ilgine teşekkür ediyorumşelalenin doğu tarafindan anit mezar a doğru resimler çektim ustalar gözünüze takilan ne var ne yok, ilginç bir yer nehir in doğu yakasindan çektim resimleri, inşallah bati yakasinin resimlerini de daha sonra atarim
aYRICA ŞELALE DAHA ÖNCE VARMIŞ DEVLETBABA ISLAH ETMİŞ ÖNCEKİ HALİNİ BİLMİYORUM ŞELALENİN
Kıymetli ustam, aşağıdaki fotoğrafta görünen bütün mezarlar DOLMEN denen mezarlardır ki@ragıp ustam birdaha incele bakalım yeni resimler attım ilgine teşekkür ediyorum
Kıymetli ustam, aşağıdaki fotoğrafta görünen bütün mezarlar DOLMEN denen mezarlardır ki
geçmişi 4000 - 5000 yıl demektir ki; o denem mezarından ne çıkartacaksın?
ustam, nasibini başka yerde ara derim.
selametle Kıymetli ustam
Ustam çok teşekkür ederim sizden çok şey öğreneceğiz daha ilginize teşekkürler
Aslan var üstat giriş fazla uzakta olmasa birde kedi var
@ragıp , @BulursamKader25, @dadaş25, @posedion 2023, @mayhem, @deli fırat, @jeolog üstadlarım bu konuya bir resim daha attım bir inceleyin sizlere zahmet, yorumunuz varsa alalım,, kolay gelsin, emeğinize sağlık.............bu konu için çektiğim son resim budur dostlar, takip edemeyenler ve yeni görenlerden de yorum alabilirmiyim, bir zahmet, ilginize çok teşekkür ediyorum......
61alanındauzman abim yer çok özel ve güzel bir yer bence bakirbir yer el değmemiş, teşekkür ediyorum, ilgilenecem inşallahyapmn gereken iş bu resimde yığma gibin olan kayaların oldugu yerde boşluk bakman olacak ne varsa bu yığma olan yerde baska yerde arama oralarda dolmen mezar yok ikinci olarak yığma olan yerın üzerindekı kayalarda acılmıs kasa varmı ben buna benzer bir yere gittim hakım bır tepe uzerınde bu buyuklukte bır kayanın uzerınde tek yuvarlak bır tas vardı taşın alt kısmında üçgen işareti vardı ters vaziyette kayanın sırtını veriyordu uzun kısmı o noktaya baktık batıka şeklınde olan yerın tam ortasından kasayı acmışlar eskı hesabım olaydıda onu burda gösterebılseydımEkli dosyayı görüntüle 187475