murat5164
Bilgili Üye
Bizim arkadas kendi arkadaslari arasinda ole girgirina fal bakmis malum bayanlat,hocada diyoki fal bakarken soylediklerini ona musallat olan cinler soyletiyo ve o cinlerle ia birligi yapmis gibi gozukuyor ve hocanin varliklari arkadasimin cinlerle is birligi yaptığını soyleyip müdahale etmemisler.hoca bana arkadasimin tovbe edip ibadete baslayip kendine musallat olan cinle iletisimi kesmesini soyledi akso takdirde mudahale olmaz cunku arkadasimla musallat olanlarin is birligi icinde oldugunu soyluyor.Not:, arkadaşım fal bakarken aklimdan gecenleri soyledigini saniyor,kesinlikle onlarla iletisime girmedim diyor ama hocamda cinler ona soyletiyo o farkinda degil diyormurat5164 hocanin cicisleri sağlıkçı, hoca bu usleri onlarin yardimiyla cozebilir, ama arkadasinizin korunmasi icin abdestli gezmeli ve sureleri okumali, euzu besmele bile cok tesirliymis, elinden ve ayaklarindan cikatilmasi lazım aksi durumda goze, beyne zarar verir diye biliyorum vede herkes bunlarla ugrasmak istemez, çünkü Cicişler cok kalabalik olur, aşiret gibi sorunu çözecek kişi kendini riske atar onun icinde kimse ugrasmak istemez