timur964
konularim
görduğum kadarıyla kaya yapısı ve bitki örtusu sıcak bölgeleri işaret ediyor duyduğumuz yerlere pek uymuyor sanki
Dün yazmıştım ustam eşkiya işinde yozgat çorum taraflarından şüphe ediyorum diye toprak yapısı oraların toprağı gibi.görduğum kadarıyla kaya yapısı ve bitki örtusu sıcak bölgeleri işaret ediyor duyduğumuz yerlere pek uymuyor sanki
Hiçbir çalışma yapmadım, zaten ne yapmam gerektiği konusunda kafamda soru işaretleri var, onu çözmeye çalışıyorum..ekran göruntusu yerine orjinalini yukleseydin daha net olurmuydu acaba .. bunların her hangi birinde çalışma yapmadınmı
Arkadaşım yazılarımı takip etmiyorsun galiba, yine yazıyorum, ben diyorum ki bu iş için mülki amir, müze falan olmaz kanaatindeyim, resmi kazı yapılan yerden bir tarihi eser buluntusu çıkınca sana güle güle diyorlar, bunu bana bizzat müze müdürü söyledi. Bu durumda adamların malları arasında heykeller var, ziynet eşyaları var, mesela halkalı kayanın girişinin 3 adet lahitin ortadakinin altından olduğu gibi, böyle bişeyle karşılaşırsak, kazı durduruluyor ve olaya müze el koyuyor ve senide postalıyorlar, benim kafama takılan bu, bu işin başka bir yolu varmı, başvurulacak daha üst bir kurum yokmu, bunun arayışı içindeyim, yoksa egolarımı tatmin peşinde değilim kardeş..Benim anlamadığım konu eşkiya belgelerindeki bütün yerleri bulan , herşeyden emin olan kişi, nasıl işlem yapacağını bilmeyecek kadar aptal değildir arkadaşlar. burada başka bir durum var, arkadaşın biri EGO TATMİNİ demişti sanırım, şiddetle katılıyorum arkadaşa. forumda bir konu ile ilgili yardım almak, ustaların tecrübelerinden bilgilerinden faydalanmak isteyen her kişi elinde ne varsa ortaya dökerki ona yardımcı olunsun. Konuyu açan arkadaşın tavrına tarzına bakıyorum işin dalgasında bir tavrı var, eğer buradaki ustalardan bir yardım istiyorsan elindekileri ortaya koyacaksın ki yardım alacaksın. Yada herşeyden eminsen eğer gereğini yapacaksın kardeşim, RESMİ YOLLARDAN BAŞVURULARINI YAPIP İŞLEME BAŞLAYACAKSIN ...