Gerçek işaretler

hepastios

Editör
Kendimce çözecek olursam önce santim santim ölçüp direk kafasının bakmış olduğu yöne yoğunlaşırım büyük ihtimal dere yatağıdır yahut dereye yakındır dere olmazsa olmazlardandır kıvrımlar çok önemli her bir kıvrım bir virajdır iyi bir şekilde derenin incelenmesi lazım derenin içinde daha doğrusu kenarında büyükçe bir taş olması lazım bu taş çok önemlidir taş yoksa dereye yakın hurç yani taş yığını olması gerek yılanın kabartma olması çok iyidir oyma yılanın ise malı zordur ayrıca derinliği ni yılanın başı verir kabartma yılanın hediyeside mevcut olduğu kayada dır benden bu kadar ustaların yorumu benim yorumundan çok daha iyidir benim bu yorumum ezber türü bir yorumdur saygılarımla

hepastios

Editör
Fakat özellikle bana ait olan yorumlarında ise kesin çözüm mutlaka olmuştur

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
Can kardeşim gözlerimiz seni arıyor ama herhalde yoğunsun bu günlerde çay kahve bahane tatlı muhabbet ister gönül dostları
aynen vallahi epey yoğunum. Ama göz ucuyla da takipteyim bırakmam sizleri. Kısa süre sonra iş yoğunluğu epey düşecek uzun uzun sohbet ederiz inşallah..

Ksmdsdn

Yeni Üye
Arkadaşlar bende az cok ugrasiyorum 2 yıldır bi yerle uğraşıyorz yoprak altından bayagi bi alani cikardik piyasaya ama bikdigin beton atmislar esiomiyor kaya gibi sert

Tastan

Editör
Balıgıda işleyelim ama kaplumbaga gerekli ilgiyi görmedi ustam onu tamamlayıp balıga gecsek hayırlı geceler

Tastan

Editör
Buyur ustam kaplumbaga

Varmı işaretin fotoları yükle bakalım bir açılış yapalım
Ekli dosyayı görüntüle 232068

Ekli dosyayı görüntüle 232069

Ekli dosyayı görüntüle 232070

Ekli dosyayı görüntüle 232071

Ekli dosyayı görüntüle 232072

Ekli dosyayı görüntüle 232073

Ekli dosyayı görüntüle 232074

Ekli dosyayı görüntüle 232075

2×2 buyuklügünde altta ana kayaya baglanmış sırtında belirli işaretler var sol göz yok sag göz var oda aslana bakıyor 3m karsısında zeminde kapak gibi kayaya betimlenmiş aslan kabartması ondada sol göz kapalı sag gözle kaplumbagaya bakıyor

Sair82

Yeni Üye
Herkese merhaba bu işlerle uğraşan herkes azda olsa bir tecrübe kazanmıştır maden yılandan açıldı konu bende cözdügüm bir yılan işaretini anlatayım taşın üstünde kabartma yılan başı ve pullu gibi pullu olması tuzak kısaca yılanı öyle bir yapmışlar ki sadece belli bir açıdan belli oluyor onuda tlde resimler çekerken şans yakaşamışım yakın çekimde bakarken gördüm herkese tavsiyem bir yeri incelerken resmini cekim ve sonra rahat bir kafayla resmin yakın çekimde iyice inceleyin yılanın bir gözü kör gibi bir gözü normal kör gözünün baktığı yerde girişi buldum aşikar bir şekilde tuzak olayına gelince girişin üstünde tuzaklı kaya var yani seni tünele sokuyor ve sonra üstüne güm benim yılan başı kabartma ve sadece başı var gerisi yok yani yılanın kör gözünün baktığı yer

Sair82

Yeni Üye
Herkese merhaba bu işlerle uğraşan herkes azda olsa bir tecrübe kazanmıştır maden yılandan açıldı konu bende cözdügüm bir yılan işaretini anlatayım taşın üstünde kabartma yılan başı ve pullu gibi pullu olması tuzak kısaca yılanı öyle bir yapmışlar ki sadece belli bir açıdan belli oluyor onuda tlde resimler çekerken şans yakaşamışım yakın çekimde bakarken gördüm herkese tavsiyem bir yeri incelerken resmini cekim ve sonra rahat bir kafayla resmin yakın çekimde iyice inceleyin yılanın bir gözü kör gibi bir gözü normal kör gözünün baktığı yerde girişi buldum aşikar bir şekilde tuzak olayına gelince girişin üstünde tuzaklı kaya var yani seni tünele sokuyor ve sonra üstüne güm benim yılan başı kabartma ve sadece başı var gerisi yok yani yılanın kör gözünün baktığı yer

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Yılan; yılanlığını yapar her an dikkatli olmak gerek..!