balkaya34
Bilgili Üye
Merhaba arkadaşlar. Şimdi moda magnezyum çubuk üzerine. Aramızda tecrube eden var mı acaba? 3 farklı satıcı birbirini kötülüyor kendi cubugunu övüyor. Biri 500 istiyor biri 3000 istiyor. Çubukçu çubuğunu överken duyduklarım, hiç yabancı olmayan kelimelerden oluşuyor. Bir şeyler bulmak sa amaç parası önemli değil, alınır bir çubuk daha ama buluyorsa defalarca enayi yerine konulmayalım.
Selam arkadaslar ; Bu konuyu görünce dayanamadım ,Sitede kayıtlı ( Sef_ Er ).isimli arkadasin tavsiyesi ve yardımıyla MAGNEZYUM cubuk aldım 576 ,Tlyi ( Sef - er ) in verdigi Iban nosu olan VEDAT BAŞTÜRK adına bankaya ödedim, Vatsap araciligyla Dekontu Sef_er E gönderdim oda kargoyla bana çubugu gönderdi, Bunu satan ve yapan sebekenin basinda takma adı DENİZHAN asiladı ( KRASIMIR MARINAOF ) var ,bu cubukları Yine vatsabda guruba tanıtiyor ve övüyor, o vatsab gurubu baya kalabalıktı bir alan sanki birdaha bulamayacak gibi aliyorda aliyordu ,Ozaman ben bir hesap ettim ,Bizim eski paramizla Yaklasik ( 6 tirilyon para girdi ) Bu paranin hic bir vergisi filan yok ,Sonra bu çubukların bir ise yaramadigini arkadaslar yazmaya basladi Gurup kapandı Ben Sef - er den rica da bulundum parami iyade etsinler diye , denizhan Çubugu şu adrese gönder paranı göndereyim dedi ve gecen yıl kurban bayramı günü adrese kargo teslim etti , parami odemediler telefonlar kapandı bir türlü ulasamadim sonra bir baska arkadas devreye girdi bana para yerine hicbir ise yaramayan ( SEF - ER IN MET ettigi Miobyum ciftli cubuk ) geldi ,Oda ondan daha kötü ve neye calisdigi hic belli degil , tabi artik vurgun bitti irtibat lar engellendi,,,,,,,,, ,BEN BUNUN uzerine 6502 sayili kanunla HAKEM.HEYETİNE mufracat ettim ,Ve paranin iyade edilmesı dogrultusunda karar çıkdı yine muhattap yok Şimdi dosya icrada ,Yani ICRAYA VERDİM bekliyorum.saygilar,
ARKADASLAR BU YAZIYI BASDAN SONA KADAR OKUYUN , bu gurubun bir dger adida ( arkeolive )
Son düzenleme: