Turko
Uzman
Adam iyidir iyidir aga sıkıntı yok, yok ta , sıkıntı Adam ile memleket teki bütün okumuş adamların sıkıntısı var. Nereye gitse , Ne yapsa , Hangi programa katılıp birşeyler konuşsa karşısına bir arkeolog koyuyorlar , Adam bizim arkamızda durun memleket için öğretelim bilinclendirelim diyor , okumuş dayı ömründe 2 kazı yaptırmış olmaz bu işi Biz yaparız siz gidin dedektör satın karışmayın Hatta çoğuda seni mahkemeye çıkarsınlar içeri atsınlar cihaz da satma diyor , eee Adam laz uşağı kafa atıyor . Bu iş te tahmin ediyorum en son yaptığı TV prog konuşmasın da sonra oldu. Ununu elemiş Adam 20 yıldır cihaz yapıp satıyor dernek kuruyor ise para için değildir inat içindir , az önünü temizliğe bilse içinden geçer okumuşlar ın tehcir dönemi olayların da uzmanlaşmış , medeniyet bilgisi haliyle vardır ki gördüğüm kadarı ile tarih akışına bir çok okumuş adama göre daha hakim. Benim ustam gayrı Müslim Ermeni biri idi diyordu yanlış hatırlamıyorsam , Ermeni ile nasıl çalışılır nasıl güvenilir iyi bilirim dededen kalma tecrübeler , adama günahını bile vermez mecbur kalmadıkça Ermeniler. Eğer Hocam diyorsa kafası zehir gibi çalışıyordur.Konu sahibi uzak kalmasın . Şimdi gelir kapat der uzaktan izlemesin gelsin önce @Turko kimdir bu kulaç ne alır ne satar sen anlat iyi bilen olur kötü bilen olur . Genel anlamda yazmaya özen gösterelim şahıslar firmalar bir yere kadar babama güvenmem yanındaki kişiye dikkat ediceksin diyen bir çok arkadaş bu firma ve şahıslara neden güvenir az muhabbet edelim .
Dernek konusunda neler olur biter bilemiyorum hep beraber göreceğiz. Ama dediğim gibi arayıp sordum sıkıntı var dediler olmamış olsa bizimkiler katılıp destek verirdi demekki o işte de rahat vermiyorlar ona.
Sattığı cihazlar konusunda iyidir kullanmasını bilene. Anladığım kadarıyla okm serisini ezberlemiş ciğerini biliyor , okm markasını bende severim , muhakkak diğer markaları da test edip kullanmıştır . Özellikle görüntülü sistemlere girmiyor neden bilmiyorum tahmin ediyorum aldığı sonuçlar tatmin etmiyor kafasına yatmıyor bu yüzden üretimini yapmıyor olabilir ya da sıkıntılı iş eğitimi fiyatları Vs uğraşmak istemiyor.
Genel olarak faydası olur zararı olmaz memlekete.