Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
Be mübarek ben neleri biliyorum, sende seher vakti ayakta olanlandanmisin soyle yeter baska birsey sormayacam

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH senide Allah bildigi gibi yapsin emi, sanki insanlar sana inanacak, ama ben sana demedimmi ismi guzel kendi guzel kardesimiz diye, hayirli sabahlar

ertug26

Yeni Üye
zikrullah kardeşim pirinç şakül veya senin yapmış olduğun cihazla derinlik tespiti nasıl yapılıyor yanılma payı varmıdır bilgi verebilirsen çok memnun olurum saygılar

odin

Editör
15 sayfanin tamamini okudum, bir kac post disinda pek degerli bir bilgi yok. Bir kac postta enteresan diyebilecegimiz turden. Ve yine 2023 muhabbeti.

omrumuz yeterse 4 sene kaldi. Bu tarih cumhuriyetin kurulusunun 100. yili oldugundan 2 seçenek var.

1.si ya turkiyede ic savas cikar,
2.si buyuk isaril icin toprak veririz.

gerci birinci secenek ikinci secenege cikiyor. Zaten su anda bile israile yeterince calisiyoruz cok sukur. Yakin zamanda eyaletlere boldukmu ulkeyi (secimlerden sonra calismalara baslanacak) israilin alacagi topraklarda tam belli olur.

Her forumda ayni seyler. Bikmadi millet :D

birde okumaktan sikayetciler var. okumadigimiz icin milletin emir kuluyuzya. Ya tukurdugu suyu icmeye siraya gireriz yada sunnet derisi opmeye.

Oku ademoglu oku.

ZİKRULLAH

Engellendi
15 sayfanin tamamini okudum, bir kac post disinda pek degerli bir bilgi yok. Bir kac postta enteresan diyebilecegimiz turden. Ve yine 2023 muhabbeti.

omrumuz yeterse 4 sene kaldi. Bu tarih cumhuriyetin kurulusunun 100. yili oldugundan 2 seçenek var.

1.si ya turkiyede ic savas cikar,
2.si buyuk isaril icin toprak veririz.

gerci birinci secenek ikinci secenege cikiyor. Zaten su anda bile israile yeterince calisiyoruz cok sukur. Yakin zamanda eyaletlere boldukmu ulkeyi (secimlerden sonra calismalara baslanacak) israilin alacagi topraklarda tam belli olur.

Her forumda ayni seyler. Bikmadi millet :D

birde okumaktan sikayetciler var. okumadigimiz icin milletin emir kuluyuzya. Ya tukurdugu suyu icmeye siraya gireriz yada sunnet derisi opmeye.

Oku ademoglu oku.
Ustam konuda çok güzel bilgiler mevcut bu size yeterli gelmedi sanırım

sef_er

Operatör
Eşeğe altin semer vursan yine eşşektir, cok okumaklada olmaz, bazen bir koye gidersin koylu seni tanimaz, cikarida yok, sana su ayran ikram eder, ezile buzule yemekleri yedirir insanligini gosterir, sen utanirsin, ya sehirdeki cok okumuslar, komsuyu selam verecen seni görmezlikten geliyor, al sana cok okumus, bana insan lazim, parada lazim amma once insan lazim kardesim. O insan dayiogluna guvenir gordugu kupun yerini soyler, cunku Dayıoğlu altindan kiymetlidir onu satacagi alkina gelmez, Dayıoğlu napar kupu alir koyu terk eder. Yok kardeşim iki ayaklısin, kimi zanan hayvan bile degilsin, insan olmak zor istir, sukur Allaha kimsenin namusuna, malina, canina kast etmedim, çalmadim. Okumak, ogrenmek sattir, cok okumakla bir b.. olamayanda coktur. Eyvallah

kabakburgiba

Operatör
@zikrullah kardeşim.şu anda insanda bulunan hastalıklarla uğraşıyorum.çin de bi hocam bazı bilgiler vermişti.vücudunun neresinde bi rahatsızlık varsa bunu rahatlıkla söylüyorum.ama türleri konusunda baya bi araştırma yapmam gerek.yerini net söylüyorum fakat ne kanseri olduğunu daha çözemedim.hangisinde kaç tur yapıyor,eni boyu da tamam.argeye devam.yediğimiz içtiğimiz gıdalarda tamamladım.mesela bana zararlı bi gıdayı yediremezler.marketçiyide gider direk uyarırım.mahallemde sattırmam.şu kolanın önüne geçemiyoruz.tuz,u millet anlamaya başladı çok şükür.suda daha anlayamadık.tarım ilaçları çok kötü,deterjanlar çok kötü.kanser,kanser kanserr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...