surferden ilk çıktı

saftilki

Moderatör
Moderatör
bu konuyu açtımki surfer'dan ilk çıktı, dedimki mütevazı anlayan birileri yorumlar dedim,
illaki inanmayan olacak ayıp değil günah değil, inanmayan arkadaşlar biz bir araştırmanın peşine düştük bu konuyu güdüyoruz takip edersiniz etmezsiniz,
yeterki mütevazı saygılı olalım, buraya kadar herşey yolundaydı,
taa ki sen gelip çok afedersiniz gösterip vermeyen yahut hazırcı yerine koyman vs vs,
ha sahi sen neden geldin buraya? amacın ne?

istemiyorum kardeşim git kendine yeni konu aç..!! yazma bi daha benim açtığım bir konuya.!!
not aldım bende yazmicam senin konularına,

syn: dadas_25 ustanın hazırlayacağı videoyu bekliyoruz burda, karıştırma ortalığı git yahu,

Nil

Engellendi
Kasiniyosun :) sen rast gelsin dedik daha ne işine bak bildiğin yolda devam et laf atma ,laf atarsan cvb alırsın basit ve net ok ,

saftilki

Moderatör
Moderatör
ben yazmakta olduğum süre zafında düşmüştür mesajlarınız,

NOKTA

Sakomu

Yeni Üye
Selamun aleyküm form sakinleri bu konuda site üyelerine deyim yerindeyse en büyük adamlığı dadaş25 kardeş yapmıştır programları biliyorsunuz Nil arkadaşın bildiklerine eğer fazlasını biliyorsa muhtaç olabiliriz çünkü programlar tamamiyle İngilizce Dili kullanıyor ama bizde uğraşarak fikir yürüterek mantıklı sonuçlara ulaşabiliriz bence bilen kişilerle tartışmaktansa herkes karınca kararınca emek versin belki bizde ilerleme sağlayabiliriz tavsiyemde önce açılmış yerler üzerinde çalışmak mesela ben sağlıklıyım ama bu işlere karşı meraklıyım zamanım pek olmasada bende tecrübe edindiğim şeyleri paylaşacağım dediğim gibi artık bilen kişilere yazmaya gerek yok çünkü verilmek istenmeyeni alamayız

meratan

Aktif Üye
Herkesin her şeyi bilmesi gerekmez herkeste araştıramaz.Ulaşamamasıda ayıp bir şey değil.
Ortada bir bilgi varsa elbette bir gün herkes ona ulaşır.O bilgiyi paylaşacak insanlar var bu ülkede.Sorun o değil sorun ben bişey biliyorum siz bilmiyorsunuz ve ona ulaşamıyorsunuz lay lay lom demekte

may77

Moderatör
Moderatör
değerli dostlar maalesef ki bu sayfadaki konulardan ne çubukta nede teknolojide bilgi ve becerim iyi değil, sadece ikisinide kullanmayı öğrenmeye çalışan birisiyim.sorun şu ki uygulamalı olarak ne bir usta ile çubuk turuna nede teknoloji üzerine pratigim yok.yalnız şunu söylemek isterim çubuğun kendi çapında teknolojinin kendi çapında (çap derken kullanım tarzı olarak) sahip oldukları özellikler vardır.bu sayfadaki tartışma grip için doktorun ilaç babannemin ıhlamur iyi gelir demesi gibi.sonuçta ikiside kendi gördükleri doğruları uygulatıp doğru sonuca ulaşıyorlar.amaç hastayı iyi etmek. çubuğa inananların çoğunlukta olduğu bu durumda şunu demek isterim termal kameraların gece görüşlerin insansız keşif araçlarının olduğu bir yerde neden olmasın ki bunu ispatlamaya çalışan dostlarda var aramızda.bir mezarlık bir ören yeri yada ona benzer bir yeri secin koordinatı paylaşın ama bildiğiniz bi yer olsun özellikle yeraltı odası olan ve programı bilen arkadaşlar resimleri paylaşsın.birbirimize birbirimizi ispata çalışmaktan işin özünü kaçırıyor bilgi alamıyor bilgi paylaşamıyoruz.elimizde cep telefonu gibi bir imkan var onu 50 yıl önce göstersen kimse anlamaz inanmazdı, ayrıca hiçbir tarafa yüklenmiş olmayayım diye söylüyorum reklam konusu nedir nasıl olur bilmem ama burada bazı dostlar dedektörler konusunda bazı fiyat ve markalara parana yazık emeğine yazık diye uyarı yazarlar çok gördüm.bu yüzden bu tartışma tatlı bir rekabetle kim daha haklı yarışı gibi olsa kimi video kimi resim koysa ve herkes faydalansa kimbilir belki birgün uydudan baktırıp çubukla arattırırız. saygılarımla

N@KKoZ

Aktif Üye
bu durumda ne yapcan çürütmeye çalışmayacan öylece izle ki bazen gülersin işte, yada başka konularla ilgilen, biz inanç tartışmayı değil bazı şeylerin teyidini yapmaya çalışıyoruz,
bırakda biz kendimiz görelim varmı yokmu,

bu konuyla yakinen ilgilenmediğin için bazı şeyleri kaçırıyorsunuz,
bir yapıt ne kadarda erozyona uğrasa da duvar oda çöküntü vs işçilikleri keşfetmemize yardımcı oluyor,
bırak diğer etüd programlarını yalnız eart sayesinde sayısız antik yapı keşfedilmiştir,

earth görüntülerinde hiç merak ettinmi neden hep bahar aylarının yaz aylarının görüntüsü olur, sonbahar ve kış görüntüsü olmaz kamoyunun hizmetine sunulan,
bu yüzden surfer gibi uygulamalara ihtiyaç var

Senin yaşın kadar bu işlerle uğraşmışığım var..
Nereyi nasıl keşfediyorsanız edin,

saftilki

Moderatör
Moderatör
e tamam işte koskoca forumda bir link'i de bize bırakıverin

Aliömer

Cubuk İle Bosluk ve Metal Tespiti
Deneysel olarak kanıtlanmamış hiçbir şey iddadan öteye gitmez. Define işinde kullanılan tüm cihazlar ve yöntemler için geçerlidir. Dolayısıyla sonuç alınmamış ve söylemden öteye gitmeyen içratları başarıya ulaşılmış gibi insanlara empoze etmeye çalışmak doğru değildir. Ama bu işin gerçekliğini araştıran doğruluğunu teyit etmeye çalışan zaman ve emek veren insanlarada saygı duymak gerekir. Ki görünen oki burada Dadaş ustamız ve diğer bir kaç arkadaşımız bu yönlü çaba içerisindedirler.
Google E.la derin olmamak kaydıyla bir bölgedeki toprak altındaki kalmış yapılar görülebilir. Bunun nedeni ise çekim esnasındaki sıcaklık farkından kaynaklanmaktadır. Şöyleki havanın ısısı toprağın ısısı ve toprak içindeki duvar tarzı yapıların ısısı farklılık gmsteriri Dolayısıyla buda yüksek piksel çekimlere yansır. Dolayısıyla ısı farkından kaynaklı oluşan bu farklılıklar yakalanabilinir.
Uzaktan görüntüleme yöntemiyle gömü tespiti yada boşluk tespiti yapılabileceğine şahsım adına pek bir olasılık vermem. Zira islam topraklarını işgal eden müslüman kardeşlerimize kan kusturan İsrail devleti bu yolla Filistindeki gizli tünelleri tek tek tespit ederdi ki bu tüneller kilometrelerce uzunluğundaki tünellerdir.

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Öğrenmek ve geliştirmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki videolar ile başlayabilirler. Zamanı gelince ve geliştirince sorun olmazsa paylaşacağız inşallah.

Sakomu

Yeni Üye
Bu videolardan neyi öğrenmemiz gerekiyor