Nereye Germo usta ben kaçtım mı ki sen kaçıyorsun![]()
Kardesim o konuda özelden söz karşılığı vereyim dedim zaten Paylaşmadım ama buradaki saldırı bir kin ve nefretin kusulması gibi ve hayır değil Allah Affetsin bizleriZİKRULLAH ustam burdaki kardeşlerimize yardımcı olmak istiyorsun iyi niyetli birisisin bunu anlıyorum lakin her kitabın, her ilmin, her sahanın belli bir okuyucu kitlesi, bir uzmanı vardır. O ilimden ancak o sahada belli bir birikimi ve malûmatı olan kimseler istifade eder anlar. Herkesin ondan faydalanması düşünülemez, zaten bu mümkün de değildir.Herşey heryerde söylenmez kardeşim anlayana isteyene özelden yazarsın inşaallah.
Ne diyor Şeyhül ekber hz.
'Bizden olmayan ve makamımızı bilmeyen, kitaplarımızı okumasın; zarar görür'..
sen hayırdır ya?@ZİKRULLAH ustam burdaki kardeşlerimize yardımcı olmak istiyorsun iyi niyetli birisisin bunu anlıyorum lakin her kitabın, her ilmin, her sahanın belli bir okuyucu kitlesi, bir uzmanı vardır. O ilimden ancak o sahada belli bir birikimi ve malûmatı olan kimseler istifade eder anlar. Herkesin ondan faydalanması düşünülemez, zaten bu mümkün de değildir.Herşey heryerde söylenmez kardeşim anlayana isteyene özelden yazarsın inşaallah.
Ne diyor Şeyhül ekber hz.
'Bizden olmayan ve makamımızı bilmeyen, kitaplarımızı okumasın; zarar görür'..