Allah mübarek etsinBir zamanlar bir usta; Yol birdir Yolcuların sıfatı değişse de o yolda yürürler.demişti bununla alakalı olabilir..
Allah mübarek etsinBir zamanlar bir usta; Yol birdir Yolcuların sıfatı değişse de o yolda yürürler.demişti bununla alakalı olabilir..
MaşallahBir zamanlar bir usta; Yol birdir Yolcuların sıfatı değişse de o yolda yürürler.demişti bununla alakalı olabilir..
Allah razı olsun abi bazı şeyleri hızlandırıp burada bizi seven abilerimi kardeslerimi mutlu edeyim inşallah benim cihaz ile şeytan araya girmeden
“Aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır.” demişti mubareğin birisi...Maşallah
Tevhid e uzanan yolda Nefs zorluklar ve badireler telkin eder.Teslimiyet tevhid den ilham alır gönüle ve ruha nakşeder Allahın izni ile.Kararmış gönüllere şifa olan kelime i tevhid bizlere bir yoldur.Yolun sonu yoktur .Deselerde vardır aslında vardırAhirette olmamız sadece yeni bir başlangıç tır yeni ve sonsuz bir yoldur.Muhabbeti hak muhabbeti Resulullah ile meşgul olan kullardan olalım.Tevbe i Nasuh ile derya ya girip Al beyaz çıkalım.
Saatlerdir tartıştık vallahi kaza kılardım daha Hayırlıydı.
Nasip“Aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır.” demişti mubareğin birisi...
Ustam bende kendimi sorumlu hissettiğim için böyle bir konu açma gereği duydum. özelikle çubuk işine hatta definecilik yapma düşüncesinde olan genç arkadaşlarımız önceden uyarmak yanlışa düşmelerine engel olmaktır niyetimiz.Sn. Aliömer
Kimin neyi nasıl yaptığı zaten aklı başında olan kimsenin umurunda olmaz. O öyle yapıyordur olabilir der geçer.
Siz de şunu biliyorsunuz ki, binlerce kullanıcı girip çıkıyor bu siteye. Ve bu yazılanlar forumda kalıyor. Yani 10 yıl sonrada biri aratsa okuyacak bunları.
Site kullanıcılarının hepsi, belirli bir süzgeçten geçirerek maalesef bunları irdeleyemez. Yaşça çok küçük bireylerde bu bilgilere ulaşabilir. Sonra ulaştıkları bu bilgileri "alim" kılığındaki birilerine sorduklarında, o kılıktakilerde bu öğrenme heveslerini farklı kulvarda kendi emellerine alet de edebilirler. Kelebek etkisinin nereye varacağını kimse kestiremez.
Sitenin,toplumsal sorumlulukları da vardır diye düşünmekte olup,bazı konulardaki açıklamalara gösterilecek müsamahanın varacağı boyutları da değerlendirmesi gerektiği kanaatindeyim.
Ben bu sitenin,yalın,sade,zurnanın son deliği bir kullanıcısıyım. Kendimi sorumlu hissettim ve tepki gösterdim. Tepkimi göstermesem kendime olan saygım zedelenecekti.
Bazı şeyler dillendirilmemeli. Dillendirilecekse özel mesaj diye bir şey var..
Benim nezdimde konu kapandı.