BulursamKader25
Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Katılıyorum Maşallah fakat ehli yollar var be kardeşim.Sahih buharı hadislerini Imamı Azam esaslarını yaşayan ilim yuvaları var.İslama hizmet ediyorlar.Gercekleri dinlendirmemek biraz dusununce aslında kişiye yapılan en buyuk dusmanlık olduğunu goruyorum buyuzden Tarıkat seyh bunların ilmi bi dayanagı yok kendi kafalarına gore ne peygamber yolu ne Allah ın yolu bı yol tutmus gidiyorlar benim gucum olsa kalbimle soyluyorum hepsini içeri atarım her gun dayak attırırım basınada alim biri veririm davasından donsun diye donenene kadar dayak attırırım donmedi fesat olduğu için kimseye duyurmadan ortadan kaldirtirim tabi hukumdar olsam benim dusuncem boyle ister hosunuza gıder ister gitmez herkezin kendi bilecegi iş ha bizi bu hale dusurenlerede Allah azabını yuzkat arttirsin. Allah ın kitabı peygamberi oldugu halde birbirimize dusuyorsak bu iyi bir durum değil neymiş ben filancının dinini onaylıymıyormusım bu fılancı peygambermi degıl Allah mı değil ne Allah ın dosttu Biz neyik Allah ın dusmanımı bizim inancımıza gore kur an sunnet inanmak uymak bizi musluman yapar son peygamber geldi kur an insanlığa gonderildi ve kıyamete kadar hukmu Ancak kur anın gecer bitti yok cizmeli memedeli ağa yoknsarıklı durmus dayı gercek inanan musluman bir kimse ilgilendirmez Allah dan peygamberinden doğruların gerçeklerin peşinde olur ilim var okursun oğrenirsin ilim oğrenenlerin elini opmek tabiki insan seref verir ne demek adam kur an oğreniyor dunya ılım oğrenen ler bunların değeri yoknbunlar kendilerinin onunu bile gormekle aciz fizik ilmini oğrensen ne olcak teknolojı ilerler kime ne faydası var onemli olan din ahlak ahlakın olmadıktan sonta profosor olmussun kıme ne faydası var boyle zuppenın babasına anasına zordurum da bakmıyorsa iş te bu pro olsa ne olcak pro olupta ana babasına zor durum dayken saygılı olanlara yardım edenler saygımız var ama pacavra gibi ehtiyarlandiginda huzur evine atanlari işte bu tipleri sınırdısı yapmak lazım bu tipler alçaktır.
Ozel in kapalı ?Tut-i mucizeyi guyem
Ne desem laf degil.
Çerh ile söyleşemem
Ayinesi saf değil.
Kiymetli @Aliömer ustam..!
Faydali ve elzem bir konuyu guncele tasimisiniz. Hoş oldu elhamdulillah.
Dogaseverler rahat birakmiyorOzel in kapalı ?
Mübarek aynı şeyleri düşünüyoruz fakat bize saldıranlara hakaret edenlere kimse tepki göstermedi çok tesüf ediyorum böyle din kardeşliği olurmu Ben kuran a hadise göre konuşurum kafam dan uydurmamArkadaslar ALLAH c.c icin bu isi fazla tafsilatlandirmayin, bu ALLAH in c.c hosunada gitmez. islamda helal haram bellidir digerleri islami zenginlestiren ictihatlardir. Yeterki rasulullahin s.a.s yolunda gidelim kurani rehber secelim. Burada o dogru bu dogru diye bireylerin fikirlerini almak dinimizi dinimizden kastim kendi imanimizi sikintiya sokar. Anlayisiniz icin ALLAH u teala sizlerden razi olsun. Selametle saglicakla insALLAH c.c
Ustacim kurana hadise gore nekadar konusuyorsunuz orasi bu ayri birsey. Asil tehlike olan ayetlerle hadislerle birbirinizin karsisina cikmaniz. Buda durumu vahim bir hal almaya yoneltir. islam tartisilacak bir din degil ger yonuyle kendini kanitlamis kainata meydan okuyan bir dindir kuranin ve sunnetin olculerinde. Onun icin gerek yok. Bakin aliomer ustamiz guzel bir konu acmis sizde destekliyorsunuz bunu baska hallere sokmanin bir anlami yok. Faydalanacaksa herkes faydalansin, ama ben hakliyim o hakliyla degil. isterseniz sizinle vazi konulari ozeldende yazisip istisare edebiliriz, gata yada dogru yapiyorsunuz diye degil, islami konusmak hosuma gider o yuzden. Selametle saglicakla kalMübarek aynı şeyleri düşünüyoruz fakat bize saldıranlara hakaret edenlere kimse tepki göstermedi çok tesüf ediyorum böyle din kardeşliği olurmu Ben kuran a hadise göre konuşurum kafam dan uydurmam