@
GERMO arkadaş tek tek söyletmeyin gerekeni yazdım ben hatta fazlasını. Fikir mantık çalışma prensibi yapılan eklentiler giderilen sorunlar projeyi anlattım. Geriye kaldı şemalar yada kutulanmış cihaz. Ben cihazdan para kazanmak derdinde değilim. Lakin emeği gecen 2, 5 yıl kafa yoran adamlara siz kenarda durun diyebilirmiyim. Ben ortaya çıkan cihazdan bir tane alıp kenara cekildim arge onlara ait, noter tastiklemiş adamlar harcamış patent alacağız diyorlar. Bu aşamada ne yapabilirim ? Ne kadar maliyetine alıp gönderebilirsem sizlere yapacağım bu. Maliyetinide yazdım osiloskop jeneratör 3 tane yazılım yüklü kart toplam 1000 TL gibi bunların kalitelisinin ucu açık sadece kartlar değişmez. Şimdi şu an bana bu cihazdan maliyetine değil milyar dolara bir tane gönder diyen bile yanlış yapar. Konuyu burda kapatıyorum. Her iş bittiğinde 20 yada en fazla 50 tane siteye koyar kurra cektirir bir şekilde dagıtırız öbür türlü banada banada diyen küsen de bitmez.
Bu şekilde giderse konu silinir arkadaşlar kusura bakmayın.
Bu Zikrullah dediginiz kim niçin kayboldu nereye gitti hep ismi geciyor?
Düzeltme bu arkadasin konularına baktım. Surfer hakkında yazmış yıllarca uzak durun dedik uydu işinin altında pustlar var dedik. Çocuğun yazdığı gibi Surferin en iyi kullanıldığı yer gpr cihazların bizzat kendidir dedik.
Radyestezi konularınıda ilk ele alan bendirim belki. Bunlar bir insanın ortadan kaybilmasını gerektirecek bir konu değildir. Aselsanın mühendisleriyle karıştırmayın burda açılan konuları. Zaten yapılmış çok ileriye gidilmiş konulardaki zerrecik bilgiler Geliştirmeler Argeler kimsenin başına iş açmaz.
Büyük ihtimal işi gücü olan yoğun bir arkadaştır. Sanal Alem burası her gelene niçin geldin her gidenede niçin gittin diye sorolmaz. Belki başka bir işim bir nikle sizi izliyor arkadaş. Belki ara verdi.
Bazen çıkıyorum 3 ay siteye girmiyorum. Bir şey aramaya gerek yok bence.