Uzun zamandır yazmıyordum bir baktım ki çubuklar yine hortlamış iddalar iddia üzerine..ben 20 senedir üzerine 100 den fazla Çubukçu görmüşümdür dil altına malzeme alan mı istersin, eline avucuna malzeme koyan mı, siyanürlü, civalı, neodyum şu bilmem ne Li toprağa Elektrod sokan mı istersin neler neler daha bulanı görmedim haaa bir de bulamayınca daha derinde tabi
şimdi iddia edenler bütün masraflarınız bana ait kepçe var arazi benim veya dostlarımın işaret desen yüzlerce anında kazdıracağım ama çıkmazsa çubuksuz evinize gidersiniz var mı kendine güvenen ?? Daha önce buradan birisini çağırdım sözüm ona üstad(Çubukçu) geldi baktı maşallah her yer oda tünel atarlı hemde diyor ki ben dediysem doğrudur
) sonra mı Ne oldu sondaj ekibini çağırdım ama kendi gittikten sonra şimdi ki aklım olsa anında yapardım neyse 30,35,28 ve 40 metrelik sulu sondajla vurduk ne oda ne bişey sonra kendisini arıyorum kem küm
araziler farklı farklı tabi sulu sondajı bilen bilir açtığım delikler 50 cm lik ti.adını yazmayacağım kim olduğunu ama bu böyle, o yüzden arkadaşlar çubuklara inanmayın cihazların 90% I da yalan, nasipte varsa oluyor buna inanın