Sinyal Jenaratörü ile osilatör aynı mısenin aldığın osilatör ilte ftrkans üretici..osilaskop ölçüm için kullanılır..
Sinyal Jenaratörü ile osilatör aynı mısenin aldığın osilatör ilte ftrkans üretici..osilaskop ölçüm için kullanılır..
Allah senden razı olsun ustam kıymetli bilgilerin için ...Sen söyledikten sonra -Neodyum Şakülü- internette araştırdım bir sonuç çıkmıyor var mı bildiğiniz bir yer bu konuda da yardımcı olursanız çok memnun olurum...1-ipin cinsi perdelerdeki strafor ipleri varya boncuklu onlar güzeldir.esneme yapmaz tutması kolay olur.
2- 80 cm yeterlidir.
3-saat yönüdür.denemeyi yapabılırsin.
4-şakül ilk önce alan tarar ufak daire çizer.daha sonra atım yapar ip boyu olan metaryelden nerde varsa o alanlara atım yapar sonra ilk atım yaptığı yere atıma başlar.üstüne geldiğinde dairesel olarak döngü başlar.şakül iple beraber döner.
5-4 te yazıyor..
6-bahsettiğimiz ip boylarını ayarlaman ywterli..
7-neodyum takmak yerine direk neodyum şakül kullanablırsın.altınla ilişiği iyidir..
8-ip boyları ayarlaman yeterli olur.şakülün yerden yüksekliği değil şakülle elinin arasındaki ipin boyu önemli..
evet temini için. Şakülü özel mi yaptırıyoruz yoksa bir yerlerde hazır var mı? belki e ticaret sitelerinde falan vardır diye baktım bulmadım ...@Ketum neodyum şakülle alakalı bilgimi.nasıl tehmin eddilecegimi arkadasım.
ahh gardaşım ahh GERMO kardeşimin konularında var.o yaptı zaten hepsini.kopyala yapıştır.sen 5 dkkk.da bulursun .ben yazmaya kalksam 1 ay sürer.banada acı be kardeşim.Kopyala yapıştır buraya, defineci insan zoru seven insandır ne var bunda paylaş herkes bilsin şuan tüm Türkiye bu konuyu bekliyor
OsiriS ustam harikasın.ah bu maddeyi bi ele geçirsek.o zaman anlarız ne olduğunu.Bende sunu soram simdi bari..bu goktaslarinda ninarel orani cok fazla hatta dunyaya duserken isil işlem yuksek derecede gordukleri icin minarel degerleri daha cok artip baska bi olaya geciyor.simdi bu taslardan şakül yapsak yada çubukta kullansak nasil olur...özelliklede cubuk olayinda kullanma olayinda tepkime ne olur bunun hakkinda bilgi alabilirmiyim acaba..
Birbirimizi anladık.. Dert etme değerli abim senin varlığın yeter ben kendim detaylı bir araştırmaya koyuldum epey zamanımı veririm belli... Ben sadece açamadığım cevapları sana sorarım bu bile benim için yeterli.. Allah işlerini rast getirsinahh gardaşım ahh GERMO kardeşimin konularında var.o yaptı zaten hepsini.kopyala yapıştır.sen 5 dkkk.da bulursun .ben yazmaya kalksam 1 ay sürer.banada acı be kardeşim.