Tavugu meşhur ettiniz.Ne tavukmuş bu yahu rahat bırakın hayvanı artık.Kimde varsa bu işaret bi işlem yapın görelim nedir ne değildir. açilan bir konunun da sonucu paylaşın mübarekler Allah rızası için. Sonuç ne şimdi ?
Rahat bırakınca cücük oluyor .Tavugu meşhur ettiniz.Ne tavukmuş bu yahu rahat bırakın hayvanı artık.Kimde varsa bu işaret bi işlem yapın görelim nedir ne değildir. açilan bir konunun da sonucu paylaşın mübarekler Allah rızası için. Sonuç ne şimdi ?
nerede burası acaba bi adres verirmisiniz bana.Gidip o odayı ben tekrar açmak istiyorum.Görselide paylaşim burada örnek olsun.oda kapatılalı çok oldu foto yok fakat altında oda çıkan tavuk ve civcivleri youtube da mevcut tabi sağlam hali ile,
nerede burası acaba bi adres verirmisiniz bana.Gidip o odayı ben tekrar açmak istiyorum.Görselide paylaşim burada örnek olsun.
Kardeş konu sahibi cevap verme nezaketinde bulunur ise ve daha önce alınmadıysa ve zekatını vermeye niyetlenir ise? ?????vs vsTavugu meşhur ettiniz.Ne tavukmuş bu yahu rahat bırakın hayvanı artık.Kimde varsa bu işaret bi işlem yapın görelim nedir ne değildir. açilan bir konunun da sonucu paylaşın mübarekler Allah rızası için. Sonuç ne şimdi ?
cımbızla laf alıyor bilgi isteyen arkadaslar nerde cevap vericek.... Bi resim atiyorlar sonra yallah kayıp konu sahibi.Ne oluyosa böyle yapınca oda ayrı bir konu tabi...!Kardeş konu sahibi cevap verme nezaketinde bulunur ise ve daha önce alınmadıysa ve zekatını vermeye niyetlenir ise? ?????vs vs
Kardeş sen öyle diyorsan öyledir ne diyem selametlenGerçek tavuk ve civciv işareti kayanın altında olur eğilip bakip görülür.Değirmene yakın olur.Yüzeye yapilmiş olanlarin hepsi sahtedir.
bunu ben demiyorum sadece tanıdıgım zamanında sürgüne giden bir ermeniden almış oldugum bu bilgiyi paylaştım.Bu işareti bile görmedim ben daha.Kaynak saglam ama merak etme.Kardeş sen öyle diyorsan öyledir ne diyem selametlen