işte bende neye göre sahte dir diyorum, gerçeği hiç görülmüşmü bugüne kadar da bu sahte deniliyor
mesela ben tavuk civciv bulsam tekrardan buraya atardım bakın bakalım nedir ne değildir derim. daha öncede gördüm yine görürsem onuda fotoğraflayıp sorarım bu sahte olduğu anlamına gelmez. mantıksız yorumlama olmuş sizinkisi
'' bana bu işaret geldi ama sahte olduğunu düşünüyorum çünkü vaktinde aynı bölgede dolandırılma durumumuz oldu ''
'' görseller inandırıcı gelmiyor ''
'' bana fotoğraf gönderildi ama ben bölgeye ve işarete hakim değilim ''
'' ben görseli bizzat resimlemedim ''
bu konu özelinde yapılan sahte yorumlarının büyük çoğunluğu konu sahibi arkadaşımızın aşağı yukarı tırnak içinde belirttiğim şekildeki beyanları esas alınarak yapılmıştır . kimse sizin yada bizzat işareti çeken birisinin civcivine tavuğuna sahte demedi yani . mantıklı/mantıksız demeden önce ne söylenmek isteniyor anlamaya çalışırsak sorun olmaz . siz işaret attınız da sahte mi dendi ?
burada açılan herhangi bir konuda , konu sahibinin bizzat resimlediği bir objeye/figüre/işarete hiçbir zaman sahte denmedi , denmezde zaten . ayrıca gördüğüm ve tanıdığım kadarıyla burada '' USTA '' olarak tanımladığımız hiçbir arkadaşımız o çiğlikte değil . o yüzden gereksiz alınganlık yapmaya kalp kırmaya gerek yok .