Renix
Bilgili Üye
ustam bölgede çok degişik yerler var ama sırayla fotogralıayacam ordan oray a geçemyim dedim ayrıca bugun pikseli yüksek makine aldım detaylı foto için mesala 1 işareti çok yerde gördüm oturak dedigim taşlardan çokça var mezar dedigim yerde kabrtma var çökmede var ama foto kaliteli degil o yüzden çok belli olmuyor altta fotoda işaretledim yere bi bak
Gördüğüm kadarı ile hava şartları olarak yağış alan bir bölgede değil buralarda bir şey olduğuna dair ısrarcı isen mesafe önemli değil 3-4 km uzaklıkta görmüş olduğun bir işaret varsa kabulüm net ise işaret onuda görelim belki bağlantılıdır evet kaya yapısı güzel duruyor yüzeyleri müsait mezar için ama bir şey göremiyorum ısrarla işaret arıyor gözlerim belki bir kapama görürüm belki bir dolgu ne bileyim zemine bakıyorum çökme yakalar mıyım diye bir şey göremiyorum olumsuz eliştiri kabul edip hevesini kırma amacım o değil sadece boşuna uğraşmanı zaman kaybetmeni istemem çok kurak bir bölge orası engebeli tepelik alan. Rakım olarak bulunduğun noktadan daha yüksek rakım lı yerler var ise oralara bakalım bence. Rast gelsin.