kim istemez demişsin;Sadece burada okuduklarınızdan ahkam kesmeye kimsenin hakkı yok.Ben konu hakkında size bilgi verdim,sorularınızı cevapladım.Memnuniyetten kastınız ,ima ettiğiniz şey beni üzdü.Bu 3. ve 4. boyut varlıklarla isteyerek görüşmedim.Ben 5,6 ve diğer boyut varlıklarla görüşmeyi tercih ederim. Bana bilgi verenlerde bu boyuttan zaten.Bu alt türlere sizler cin ,ifrit diyorsunuz diye ben de öyle ifade ettim. Bunların hepsi reptil türevi ve alt ırklar, karanlık boyutlara aitler.Benim bunlarla işim olmaz, hasbelkader biri ile yaşamak zorundayım.Bana tecavüzü ya da başka eziyeti yok. Durup dururken bana kötülük yapmıyor. Şöyle düşünün bir cini defineye bagladınız ,ayrılmak istese eziyet çeker değil mi? Onların bana yaptığı bu. Evde oturduğum sürece sorun yok. Gitmek istersem canıma kastediyorlar ve kıskanclar ,bunu da beni yanlızlaştırarak gösteriyorlar.
Pek çok insan 3. gözünü açmak için uğraş veriyor,astral seyahate çıkmaya çalışıyor. Sezgilerim beni tehlikelerden koruyor,olacakları biliyorum. Şimdi söyler misiniz bunları hanginiz istemez.Herseyin bir bedeli var. Belki bu alt tür reptilden kurtulurum,belki kurtulamam şimdilik bilmiyorum .Önemli olan gerçeklik çizgimi kaybetmemem.Simdilik benden alınan görünürde bir şey yok,ha belki daha iyi bir hayat yasabilirdim onlar yüzünden kısıldım kaldım,bir de eşimi istemedikleri için yaşadığım huzursuzluk var.Dedigim gibi dükkan olmasa idi bu kadar beni zorlamıyorlardı.Hepiniz burda ne için varsınız define,para peşinde değil misiniz,benim ihtiyacım olan bir parayı istememi niye kınıyorsunuz.!
Sanırım bu konu çok uzadı. Burda kapansa iyi olur,çünkü ben sorduğum soruya cevap alamadım sadece bir kişi define ile ilgili bilgi verdi.Tekrar edersem amacım bu alt tür ile ilişki de bulunmak değil,diğer yeteneklerim ile evrensel bilgiye ulaşmak. Herkes gibi yaşamak için para lazım,işlerim evet onlar yüzünden bozuk,ödemelerim için para lazım ve haklısınız küçük küçük görünen ,zaman içinde önemsemedigim şimdi ise evden uzaklasmam nedeniyle bana sıkıntı veriyorlar.Aldıkları seyler bunlar.Ama ben güçlü bir insanım,korkmuyorum inanın daha fazlası da vız gelir,ben savaşcıyım,mağdur değil.Bunca sene hiç bir şeyden şikayet etmedim , bunların yaptıkları eziyetleri gülerek anlattım.Sizden buna çare olun demedim. Ama önerileriniz benim için değerli,hepinize teşekkür ederim,saygılar.
güzel kardeşim üçüncü gözün açılmasının rahmani yollarını denesen ya!
3. gözü açmak imkansız değil! bunu internet vasıtası ile yaparsan evet imkansız onu söyleyim.
mesele açıldığı zaman, nur'a mı nar'a mı açacağın
Müslüman kardeşin olarak uyarıyorum yapma, etme.
medyumluk ayağına Nur'dan sapanların hepsi helaka sürüklendi ayık ol, uyanık ol! hatta bu cümleleri yazarken bile sana "ne diyor yaw bu" hissi gelecek!
ben Allah rızası için uyardım.
define mevzuna gelirsek, yukarıda belirttim.
ha merak edip cihaz falan getirirsin bakarsın o cihazla da oynarlar var gösterirler haberin ola.
en iyisini Allah bilir.
selametle..